![]() |
Delgado Dönüyor ! Beşiktaş`ın sakat oyuncularından Matias Delgado, sezon başında İspanya`da kasık bölgesinden bir operasyon geçirmişti. http://resim.haber1903.com/Manset/Gson_dakika_top_1.jpg Operasyonun ardından Delgado`nun sahalardan 4 ay uzak kalacağı bilgisi verilmişti. Bu süreç içinde sözleşmesi 6 aylık olarak askıya alınan Arjantinli Delgado`nun Nevzat Demir tesislerindeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Ayrıca artık tedavi sürecinin sonuna gelinirken, Arjantinli oycunun 1 hafta içinde topla çalışmalara başlayacağı ve 1 aya kadar da takımla beraber olarak antrenmanlara çıkabileceği bildirildi. -HABER1903- |
Delgado'yu özledim, bir an önce çalışmalara başlasın, 2. yarıya kadar tamamlayabildiği kadar eksikleri tamamlasın. |
delgadoya neler söyledik adamı arar olduk. helal olsun. |
insallah eskisinden iyi olur dicem ama hic umudum yok, buda elimizde patladi |
valla özledik kendisini gelsin artık yaa tipini bile özledim:D:D |
Bu kadar ciddi bir sakatlıkla geçen sezon iyi bir performans gösterememesi normal ama sakatlığı geçtikten sonra toparlanma süreci de sancılı geçecektir Delgado dan büyük işler beklememek lazım bir süre ama ona her ne olursa olsun bu kadroda ihtiyacımız var. |
başarılı olcanı sanmyıorum malesef :/ |
ne olursan ol gel delgado ya!.... sana laf atanları utandıracağını biliyorum.... kurtar bizi beceriksizlerden.... |
Hadi Hayırlısı |
bn glmesini istiyorm,inşallah başarılı olurrr |
Türkiye`de Saat: 00:44 . |