![]() |
Alıntı:
her görüşe saygılıyım ama böyle BEŞİKTAŞ TARAFTARI GÖRMEK BENİ DELİ EDİYOR ULENNNNNNNNNNNNNNNN:laugh::laugh::laugh: |
inşallah kazanıcaz kaybetmekte var ama ben kazanıcağımıza inanıyorum fenere karşı olan şanssızlığımızı izmirde attık üzerimizden inşallah güzel bir galibiyet alıcaz tabiki takıma en büyük desteği biz vererek |
Tsl de Şampiyon olmak için iyi top oynamak gerekmiyor,bir tane atıp üzerine yatmak yeTEbiliyor.Bu işin farkına varan cin teknik hocalarda pek fazla atak orginazyonları çalıştırıp oyuncunun kafsını yormuyor.Yanlız o cin hocalar bilmeliki o oynattıkları zevk vermeyen bi tane at üstüne yat futbolu kimi hocaları göklere çıkardı kimi hocalarıda yerin dibine soktu.Bana sorarsanız o taktiği en iyi oynatan hoca tiganaydı ama o arkasından küfrederek ülkeden kovuldu.Ama şuan bakıyorsunki Daum denen düdük kral ilan edilmiş durumda.O bahsettiğimiz hocalardan birindnde şuan bizde var.Yani şampiyonda olabiliriz.Denizliyle 3. lüğe razıda olabiliriz.Bence herrşey eşit.''Bu sene için.'' |
haa..herşey bitti ..şimdi de öyle kazanılmaz böyle kazanılır serenatları mı başladı...yav hakkaten banada öğretin şu futbolu yaa... |
Bu futbol anlayışıylan şampiyon olursak sevinememki yaf...Beşiktaş Beşiktaş gibi oynamıyorki, Kayseri'den falan bir farkımızın olması lazım...Biz Fb maçını kazanabiliriz, yine şansla bir gol bulur, o skorun üzerine yatabailiriz, ama bunlar şampiyonluğa inanmamı sağlamaz... |
Cokta fiffi Sampiyonluk beni bu sene hic ilgelendirmiyor...Bu Dertören gitmedi sürece bize hayir gelmez..biktim senden görmek istemiyorum..:mad: Umarim Ocakta yeni Baskan secilir kim oluyorsa olsun bu dertören olamsin.. |
inşallah sampiyon yine biZz oLucaz ;) |
Türkiye`de Saat: 06:48 . |