![]() |
tigananı göz bebeği BOBO Tigana'nın göz bebeği: Bobo! Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana Gençlerbirliği maçı öncesi Nobre'nin sakat, Gökhan Güleç'in de formsuz oluşu nedeniyle Bobo'ya sarıldı. Brezilyalı yıldızla yapılan idmanlarda özel olarak ilgilenen Fransız hocanın, 'Şu ana kadar senden memnunum. Ancak daha fazla sorumluluk alma zamanı geldi. Gençlerbirliği maçında elinden geleni yapacağına inanıyorum' dediği öğrenildi. Antrenmanlardaki hırslı yapısıyla dikkat çeken Bobo ise 'Yeterince pas alırsam, geçen sezon ulaştığım performansı tekrar yakalarım. Şu anda kendimi iyi hissediyorum' diye konuştu. Brezilyalı yıldız, UEFA Kupası'nda Tottenham'ı İnönü'den eli boş göndereceklerini de sözlerine ekledi. KAYNAK:karakartal.com |
seorumluluk alması önemli.ya tigana geçen sene gibi bobo güleç ikilisini koysa bence çok iyi bi ikili |
Alıntı:
|
Bence Bobo takıma yarardan cok zararı var devre arasında bir takıma kiralanarak ve boştaki yabancı hakkımızı kullanarak defansa ve klebersonun yanına defansif yönü agırlıklı bir ön libero alınmalı |
bence bize cok yararlari olcak görcenis adam daha patlamadi tam bir patlasin bobo milli takima bile gider bence cok iyi oyuncu |
bobo'nun daha aktif olması için şansa ihtiyacı wardı buyursun işte şans oynasın bakalım.. |
bobo göster artık kendini...yoksa ben çııkıp oynuyacam.. |
bobo futbolcu falan değil vasat biri |
bence bobo oynayarak daha iyi hale gelecektir. zamanla tecrübesizliğini ve son vuruşlardaki açıgını da kapatırsa çok iyi bi futbolcuyu kazanmıs oluruz. |
Bobo Bobo Bobo Bobo Bobo :) |
Alıntı:
|
sezon öncesi 34 gol atarım diyordu,bizim gözümüz 34 golde değil bobo,biraz daha faydalı oyna takıma,en azından geçen sezonki kadar gol at yeter bize |
ilk yarının son hafatsına kadar oynamalı eğer perfonmansı yeterli değilse kiralamak bence iyi olur |
bobo bence cok iyi oynuyo ve icimden öyle geciyoki sankim genclerbirligi macinda bikac gol atacak!!!!!!!!!! |
iyi bir futbolcu bunun üstünden kalkar |
bobo ya güveniyorum gol atacak bizde kazanacazzzzz İNŞALLAH |
hocamızın gözbebeiğinden bile anlayabiliyoruz bu takıma neler verebeilec eğini.Anasına bak ksızını al,boboya bak tiganayı al yani.Hadi hayırlısı bakalım:rolleyes: |
Alıntı:
bizim takımda ibrahim akın var adam resmen harcanıyo bobo kim ya kim bobo? boboya runje ye bakiye sabredildiği kadar ibo ya sabredilse ısrar edilse desteklense direk avrupaya pazarlanacak futbolcu bu adamın sol ayağı mükemmel uzaktan şutlar plase şutlar muz ortalar ve çaprazdan uzak direğe mükemmel kavisli vuruşlar daha ne olsun bu adama sahip çıkmayalım kime çıkalım bu adamı altayda izleyen arkadaşlar varsa uzaktan attığı şutları daha iyi bilir. |
ya boboyu begenmiyorsunuz ama takımın toplamda en golcü oyuncusu bence son derece yararlı iyi oynaddıgında büyük gelişmede var boboda BOBO BOBO BOBOO BOBOO BOBOO:):) |
nouma ilhan m. carew i izledikten sonra bobo topçu bile değil |
Alıntı:
ne yapalım arkadaşım onları tekrar geri getiremeyeceğimize göre BOBO'yu kazanmaktan başka çaremiz yok bence Bobo iyi oyuncu |
Alıntı:
onlar geri gelmez ama iyi oyuncular bulunabilir gökhan ü. var inan bobo ya 3 gömlek büyük gelir |
bobo beşiktaşımıza yakışan bi forvet değil |
Alıntı:
|
Brezilyalı yıldız, UEFA Kupası'nda Tottenham'ı İnönü'den eli boş göndereceklerini de sözlerine ekledi. inş bobo ozaman görücez seni |
İyi futbolcu belki ama çok formsuz maçlarda glen topu ayağında bile tutamıyor |
bence bobo ii bir futbolcu..son vuruşları çok iyi..ayrıca topa ii baskı yapıp sağa sola koşuyor..bunun yanında çok genç ve tecrübesiz..ilerleyen yıllarda çok daha ii olacağından hiçbir şüphem yok.. |
şimdi iyi değil belki ama 2-3 sene içinde iyi bir oyuncu olacak bobo,sorun bizim ona sabredip sabredemeyeceğimiz |
geçen sene her maç kendini geliştiriodu bu seneyse gittikçe kötüleşio ayağında top tutamıo bnce devre arasında kiralık olarak başka bi takıma gönderilmeli |
bobonun kendini bir anca tporlaması lazım toparlaması için bundan iyi şans olamaz akasi taktirde ocak ayında kiralanmalı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu adama nedense bir türlü tam güvenemedim ama inşallah dahada ii olacak |
ya ben anlamıyorum bobo yu hangi akla transfer ettiklerini ya eziklerde kezman 0ynuyo takıma sıkışık anlarda bireysel yetenekleriyle güç katacak puan kazandıracak adam lazım kezman tam bize lazım olan adamdı |
bobo'ya kotu diyorsunuz ama bşiktaşta en katkılı adamlardn biri en azıdan gol atyor...hem genç hmde nobreyle çok iş ypr |
yorum yok zaten konuyu ben açtım :D:D |
Kılavuzu karga olanın burnu b*ktan çıkmazmış.. Tigana'nın prenslerine bakın Bobo, Runje ve Baki.. o bu futbolculara güvenmeye devam etsin ama bizim kendisine artık güvenimiz kalmadı madem çok seviyor bunları da beraberinde götürsün nereye gidecekse beşiktaş deneme tahtası değil.. |
Alıntı:
|
bu prenslerle işimiz zor gerçekten,hele ki baki ve runje onlardan anca çokoprens olur |
Türkiye`de Saat: 22:29 . |