![]() |
Beşiktaş'ta şoke eden satış! Beşiktaş'ta şoke eden satış! http://www9.gazetevatan.com/newpics/...08604520_2.jpgBeşiktaş'ın, 1 milyon dolar+2 oyuncu karşılığında aldığı Serdar Kurtuluş'u bu sezon G.Antep'e 100 bin dolara sattığı ortaya çıktı. Sezon başında İsmail Köybaşı’nı 5.5, Tabata’yı da 8 milyon Euro bedelle Gaziantep’ten alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, büyük tepki çekmişti. Hatta kendi taraftarı “Başkan olsana, başkan olsana, Gaziantep’e başkan olsana” diye tezahürat bile bestelemişti. Ancak burada soru işareti olan bir isim vardı... O da sezon başında Gaziantep’e verilen Serdar Kurtuluş’un durumuydu. O dönemde İsmail Köybaşı’nın transferinde takasta kullanıldığı ve 1.5 milyon Euro bedelle gönderildiği iddiaları ortaya atıldı. Ancak yönetim bu konuda ne borsaya ne de basına bilgi verdi. -BAĞIŞ GİBİ TRANSFER- Habertürk'ün haberine göre Serdar Kurtuluş konusunda bilinmeyen gerçekler dün Beşiktaş Futbol A.Ş.’nin genel kurulunda gündeme geldi. Borçlanmaya dikkat çeken üyeler, bu anlayışla bu yükün altından kalkılamayacağını vurguladı. Üyeler, Gaziantep’e verilen Serdar Kurtuluş hakkında “Kaça alındı, kaça verildi bilmiyoruz. Kaydı yok” şeklinde eleştiride bulundu. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, şaşırtan şu cevabı verdi: “Serdar Kurtuluş’u 100 bin dolara G.Antep’e verdik.” Soğancıoğlu’nun bu sözleri, Atıf Keçeci’nin ısrarı üzerine kayıtlara yazıldı. -1 MİLYON DOLAR VERMİŞLERDİ- Peki Gaziantep’e 100 bin dolar gibi komik bir rakama verilen Serdar Kurtuluş ne kadara alınmıştı? 2006’da Bursaspor’dan transfer edilen Serdar için borsaya gönderilen yazıda, 1 milyon dolar bonservis ücretinin yanı sıra Sinan Kaloğlu ve Eser Yağmur’un bonservis haklarıyla verildiği bildirilmişti. Beşiktaş’ın anlaşmaya, Sinan için 750 bin, Eser Yağmur için ise 500 bin dolar geri alma bedeli koyduğunu düşündüğümüzde, bu transferin mali tablosunun daha da büyüdüğü ortaya çıkıyor. KAYNAK=GAZATEVATAN |
gaziantep'e başkan olsanaa!.. |
Ben 1 Milyon Euro'ya Verdiğimizi Sanıyordum Eğer Böyleyse Yazıklar Olsun Yönetim |
sizin gibi yonetımın hayret bişi |
100.000 mi :eek: Korku Filmi mi bu ya :eek: |
Yedin Bitirdin Beşiktaşı Yıldırım Demirören Defol Artık ! Tabatayıda yıl sonunda 500 milyara satarsa şaşırmayın . |
Yaptığın her transferi eline yüzüne bulaştırıosun !! Birazcık mantıklı hareket et yaa !! Böyle saçma bi transfer politikası olur yaa.. Yazıklar olsun size, bu klüpten gittiğiniz gün bayramımız olucak. |
ocak ayında seçimi kaybedince bu adam inönüdeki ilk maça hucum edicez dünya sevinç görsün :D ya artık bu politikaları aklım almıyor hangi mantıkla serdar kurtuluşu APTALca bir rakama verirler gerci söz konusu bu adamsa verir verir... Ocak ayı kurtuluş ayımız olcak inş. |
Beyler;üstüste 18 puan alan bir takımı karıştırmak için yapılan her habere atlamayalım..Böyle bir yanlış olur mu ?.. bence olur..Böle bir salaklığı Demirören yapar mı?... bence yapar...ama yapmışmıdır?işte orada kuşkuluyum..Gazetevatan ın spor müdürü İbrahim Seten'in kim olduğuna şöyle bir bakarsanız ne demek istediğimizi anlarsınız..Beşiktaş gibi borsaya kayıtlı,halka açık bir kurum da bu haber neden FB maçı öncesi gündeme atılıyor acaba..Bu halt Ağustos'ta yapılmış ve şimdi ,yani 3 ay sonra gündeme gelmişse o Aziz Yıldırım'ın tetikçisi İbrahim Seten ve başta Gökmen Özdemir olmak üzere tüm ekibine kocaman bir yuuuh!... |
gaziantep'e başkan oL ! |
bizide ankaraspor gibi ligden düşürsünler .. Belki gider o zmn |
dogruysa bu haber diyecek bisey bulamiyorum artik cünki söyleyeceklerimin hepsini söyledim bu vakte kadar |
nedense okuyorum haberi ve şaşırmıyorum çünkü demirörenden artık herşeyi beklerim bedavaya futbolcu verse g.antepe şaşırmam... |
alıştık artık ne kadar konuşsak boş. umarım seçimde gider yoksa kulüp hakikaten ts den beter olucak. st. ettienne gibi geçmişimizle anılır olucaz |
hobaa..olaya bak.. dünyanın başka yerinde futboldan bu kadar anlamayan başka bi yönetim yok sözümü yine söyleyeceğim ama..bunun futbolla alakası yok..kişisel işlerını karıstırmaya başladı..aile şirketi yaptı takımı.. |
Alıntı:
|
1-Spor müdürleri kimsenin can dostu olmaz dostum...Onların hepsi ;2 büyük yaratıp tirajı buna göre çoğaltmanın peşindedirler çünkü büyük medya patronlarının ve endüstriyel futbolun isteği bu.. 2-Doğru;takımın önünün esilmesi için dışarıdan müdaheleye gerek yok,taraftar çok iyi yapıyor bunu..bu seneki 24 puanın hiçbirinde katkısı olmayan taraftar taraftarım diye gezinmesin.. Yönetimin gönderilmesi için ,takımın tökezlemesinden medet ummak taraftarlık değildir.. Taraftarın işi yönetim düşürmek değil takımın arkasında olmaktır.Gerçi ona da gerek yok..Öyle veya böyle bu takım bu puanları taraftar olmadan toplayabiliyor demekki..yönetim göndermek ve seçmek genel kurulun işidir.. |
Alıntı:
|
Genç dostum...sana tlf falan bırakayım da 35 yaşına gelince beni ara..hayatta isem görüşürüz..o yaşa gelinceye kadar da öğreneceğin bayağı bi çok şey var..önce "SAYGI"..senden büyük birinin yazdıkları için "saçmalamışsın" ,"bomba" "fiyasko" gibi yerine oturmamış abuk sıfatlar koyan biri ile esas'ta anlaşsam bile "uslup" ta anlaşmam çok zor be dostum..sen,akranlarınla yazışmaya devam et..ben senden özür dilerim o yüce fikirlerine karşı cevap yazma cüretinde bulunduğum için..umarım beni affetmişsindir.. sevgi ile kal genç dostum... |
Bizden gitte nereye başkan olursan ol ya :/ OF! |
Bu Yönetimden Hersey Beklenir yahu. |
benim kafam başlığa takıldı abi kim şok olur bunu duyunca:D |
haber dogrudur yanı cunku bıldrılmedı ımkb ye ee boyle yonetım olunca normel gazıantep e hedıye ıste daha neler gorecegız |
Alıntı:
|
Alıntı:
(fiyasko) Bir girişimde başarısız sonuç. (bomba) benim kullandıgım anlamda her alana çekilebilecek tehlikeli yorum. (saçma) yersiz bulunan. Hakiketten çok terbiyesiz saygısız biri oldugumu düşünmeye başladım. Taktir forumun. |
asosyal haklısın |
ya borçlarına karşılık vermiştir ya da beraber iş yapacaklardır. köybaşı ve tabata'nın da alınma nedeni araştırılsa altında kesin böyle birşeyler çıkar. Şaşırmıyorum artık yd nin olduğu yerde gayet normal ve sıradan şeyler bunlar. |
yuh artık ya:( |
Şaşılacak bir durum yok işin içinde Y.D olduğu sürece herşey beklenir ... |
Senin Başkanlığınıda Senide.. nası bise bu yhaa YAZIK gerçekten |
Hiç şaşırmam böyle bir habere...Bizim başkandan ve onun yöneticilerinden beklenir bunlar...Ben size daha kötüsünü söyleyeyim, 8 milyon € verdikleri Tabata'yı ikinci yarıda kiralar bunlar Antep'e, üstüne 1 milyon € vererek hemde!..Hazırlıklı olalım şimdiden bunlara...Medyaya da suç bulmuyorum artık, böyle bir başkan bulsam bende sonuna kadar zorlarım o adamı!.. |
eğer doğruysa yazık diyorum :( |
Boyle bir yonetim anlayışı ve başkanlık tarzıyla takımımın sevdiğim renklerin başında olan bir kişiye şimdi protesto etmeyeceğiz de ne zman tepkimizi göstereceğiz? Tepkiler devam etmeli dendiğinde de yorumlarımıza aksi yonde sozler yazılıyor..Bu nasıl bir mantıktır anlamış değilim ama foruma girmeyeli yorumlayan kişilerde de yorumlarda da sanırım bayağı bir değişiklik olmuş.. |
fb maçı öncesi her habere sazan gibi atlamayın.medyaya alet olmayın.bunlar tarafktarı kışkırtmak için....... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:07 . |