![]() |
Bu tuzağa düşmeyin arkadaşlar , Yıldırım Demirören Kızılay olayında da Mehemetçik vakfı olayında da kendi reklamını yapıyor aslında. Sizce adamın umrundamı sele kapılıp yok olan insanlar , sakat kalan askerler... İyi birşey olsa da adam kendi reklamını yapıyor . Sakin kafayla düşünürseniz gerçeği göreceksiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
art niyetli arkadaşlar var..Yani buna da bir kulp buldunuz ya helal olsun..Beşiktaş klubu, istiklal savaşına tüm sporcularını gönderip şehit veren, bunun ödülü olarakta armasında türk bayrağı taşıyan ilk ve tek klüptür..tarihimizi,duruşumuzu,şerefimizi bilerek bu tarz konularda yorum yapalım..bu hassas konularda Beşiktaş klubu hep öncü olmuştur,ebediyen öncü olmaya devam edecektir..Bunu parayla pulla bir tutanları kınıyorum..Bu hareketten dolayı Klubümle gurur duyuyorum.. |
Alıntı:
katılıyorum ramazan abi teşekkürler değerli yorumun için.. |
Reklam diyenlerin aklına şaşarım! eğer bu reklamsa keşke her rakibimiz yapsa bizde alkışlasak.. neyse it ürür kervan yürür |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben sunu belırtmeye calısıyorum bazı arkadaslar bana cephe aldı ya neyse bakalım gs ve fb ye yapılan reklam anlasmaları bıze onerılmedı dusuk teklıf yaptılar ve bız bu yuzden kızılay reklamı aldık bence cok dogru bır karar bos duracagına sosyal projelerde bulunmak ama bız bır barcelona gıbı her yonden gelırı olan bır takım degılız ıyı bır teklıf geldıgınde reklam alınmalıdır |
Türkiye`de Saat: 01:53 . |