![]() |
(Anket) Taraftar'ın Tepkisi Devam Etmeli mi ? Son Zamanlarda Merak Edilen Bir Soru Cevap Bekliyor ; " TARAFTAR SUSACAK MI ? " Takımını Her Türlü Koşulda 90 Dakika Susmadan Destekleyen TARAFTAR'IMIZ , Yönetim'in Akıl Sıra Erdilemeyen Davranışlarına Karşılık Tepkisine Devam Edecek mi ? Bu Yarışı Kim Kazanacak ? " Y.Demirören ve Yönetimi mi ? TARAFTAR mı ? " |
Kongreye kadar devam etmeli. |
hic hiz kesmeden devam etmeli, zaten bu futbolla bu ligin sonu gelmez bizim icin yönetim gidene kadar protestoya devam |
devam etmelı sonuna kadarrrrrrrr |
devam etmeli ama febe maçında olmamalı eğer ki edilecekse de maç sonunda edilmeli;) |
hayır dıyenın besıktaslılıgından suphe ederım |
Düşünün ki tepkiler tamamen sona erdirildi. Olur ya (ki 2 senedir de oluyor) maçın sonlarında mağlubiyete yelken açtık..! ee sonrası malum, Medya skor kötü olunca taraftar çıldırdı falan diyecek..! Bir Beşiktaş taraftarı olarak öncelikli sıkıntımız, Beşiktaşımızın saygınlığına yakışır yönetilememesi, Mevcut yönetim önümüzdeki seçimi yine kulübe milyon dolar para aktarımıyla,sözde yıldız transfer harekatıyla kazanmayı düşünüyor..iyi de 5 yıldır kaybettiğimiz, ve bu taraftara kaybettirilen itibarın hesabı ne olacak (yine tümerin,tuncayin,gerçek beşiktaşlı olduğu idda edilen topuz gibilerin mi peşinden koşacağız) Kızılay sırt reklamı,ülkenin kendi sosyal birimlerine destek vermek adına onur verici bi olay..! Peki özellikle hucum hattımız bu kadar kötü oynarken neden alt yapıdan yetiştirdiğimiz türk futbolcumuza şans verilmiyor,taraftarımızdan da bu futbolcularımıza destek olunması istenmiyor.. Haftalardır sahada hiç birşey yapamayan oyuncularımıza destek olup duruyoruz..Milyon dolarlarımıza ve kendi değerlerimize yazık ediliyor yazık |
bencede devam etmeli |
inşallah maçı alırsak maç sonunda hep bir ağızdan yönetim istifsa diye bağırılsa süper olur. düşünsenizde maçı alıyoruz hemde feneri yeniyoruz ama buna rağmen maç içinde değil maç sonunda istifaya çağırıyoruz yönetimi. |
yeniden demirören seçilirse gidene kadar tavrımız bu olmalı |
O Hayır diyen 1 kişi benim :) Mehmet abi şıkları öyle bi yazmışsın ki okuyanlar isteselerde hayır diyemezler :) Göz yumulmalı falan :P Her neyse bence Fener maçında kesinlikle bu krizleri bi kenara bırakmalıyız sonrası Allah kerim. |
İkinci şıkkın düzeltilmesi gerekiyor bence. Yönetimin yaptıklarına Asbaşkan bile göz yumamadı. |
Alıntı:
takıma daha çok zarar verdiği için kongreye kadar durdurulması olabilirdi ayrıca kongreye kadar iki ay kala yönetimde istifa etmeyeceğine göre bu protestoları başka bir şekilde dile getirilmesi görüşündeyim önümüzde beş hafta var belki ligin ilk yarı bitiminde liderlik koltuğunda olcağız neden olmasın |
Tabiki protesto edilmeli..en doğal hakkımız ancak küfürsüz.. |
demirören gidene kadar etmeli bence |
Alıntı:
|
devam etmeli devam etmeli protestoya devam etmeli..............Alayına Protesto Gidene Kadar.... |
Alıntı:
Yani ilk yarı sonunda lider olmamız halinde yönetim başarılı mı diyorsun şimdi?Bırakalım bu işleri..6 Senedir burada Demirören'e yeri geldiğinde çok ima edildi Başkanlık makamına yakışmayan hareketlerde bulunduğu sözünde durmadığı Gideni arattığı..Ne oldu?Bir faydası oldu mu?Olmadı.. ''Bir laf vardır Hak ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı...'' Hala savunmayalım farklı şekilde ifade edelim düşncesini..Olmuyor.. |
Alıntı:
|
bencede devam etmeli Denizli maçında taraftar dövdürürken rahat rahat oturup maçı izleyen Yıldırım Demirören yeterr tezahuratında hanımı ile gülücükler saçan aklışlayan taraftarı kışkırtan Volfsburg maçında taraftarın ş.... siz demesine (bence denmemesi gerekiyordu) Hepinizi bitirecem Allah cezanızı versin diye tepki gösteren başkanı istemiyoruz artık bir taraftarında bir sabrı var |
gidene kadar devam dönen namerttirr... |
Takıma destek yönetime muhakefet taa ki gidinceye kadar !!! |
Kesinlikle devam etmeli, taraftar bu işin peşini bırakmamalı asla...Bazıları da yok takım liderlik maçına çıkıyor yok takım şampiyonluğa gidiyor diyor, yahu bırakın bu işleri, bu takımdan, bu hocadan, bu yönetimden ne köy olur ne kasaba!..Bu takım bu futbolla şampiyon olursa vay Türkiye'nin haline!..Geçen sene gayse ve Fb için demiştim bu lafı, geçen sene Fb'yi, gayse'yi yerden yere vurduk, bala mala gidiyorlar diye, bu sene de aynısı biziz kimse kusura bakmasın... |
kesinlikle devam etmeli..! |
Alıntı:
Bazı olumsuzlukların meydana geldiğini belirttiğimizde de ''efendim onlar bizi yıpratmak isteyenler densin''..Yok efendim oyle şey..Protestolar devam etmeli ben eminim ki son gelişmelerden sonra edecektir de.. Burada benim amacım kimseyle polemiğe girmek değil ki zamanında moderatörlük de yapan üye olarak bana yakışmaz..Sadece içimden geldiği gibi konuştum üzerine alınan varsa beni bağlamaz.. Herkese Saygılar.. |
demirören gidene kadar durmak yok susmak yok..! |
Alıntı:
Beşiktaş ;bu ülkenin en saygın sosyal gruplarından biridir ve mevcut tüzüğü ile idare edilir..o tüzük gereği de ;yönetimler üç yılda bir kongrede seçilir..Yani ;en üst organ genel kuruldur..Trübünde istediğimiz kadar ,istediğimiz şekilde protesto edelim sonuçta kongredeki parmak hesabına kalır iş..inşallah;kongrede sağduyu kazanır ve Beşiktaşı yarınlara taşıyacak iyi bir yönetim gelir.. Saygılar.. |
marstan venusten plutondan sesimizin duyuldugu hergezegenden bu beceriksizliler toplulugu gidene kadar istifaya davet etmeye devam etmeli taraftar |
Alıntı:
|
Edilmeli ancak derbi maçları haricinde. Olumsuz bir hava yaratır bu durum futbolcuların performansı açısından.. |
yönetim gidene kadar her maç 90 dk. |
son olan olaylardan sonra bugune kadar yaptığımızın 2 katnı yapmalıyız . ;) |
kesinlikle devam etmelidir. |
küfür etmeden sonuna kadar devam etmeli biz bu adam denılen heriften kurtulana kadar bu yolun sonu bu askın sonu nasıl mezarsa bu protestonun sonuda yıldırımın gıdısıdır |
Türkiye`de Saat: 06:36 . |