![]() |
Alen abi tribünlerden haksız bir sekilde uzaklastırılmaya calısılıyor. y.d. parali adamlar getirmeye calisiyor..Karagümrüklüler Serefsizler... Ocakta buna oy verenler ...:rolleyes: |
valla neler oldugunu hicbilmiyorum ama yemen eksioglu bile yazisinda alen kufur etmedim asil kufur edenler cezasini bulmadi gibi bir yazi yazmis o yuzden alene alene haksizlik edildi sanirim gerci yd ye kufur edildigini bile duymadim ben ogun ama geri kalan butun lakaplari hakeden bir baskan ve yonetim kurulumuz var kurunun yaninda yasda yanabilir onlardanda ozur diliyoruz artik |
hayirlisi allahtan bu isin sonu nerelere varacak bakalim hep beraber gorecegiz |
BEŞİKTAŞlılık bu olmalı kardeşini dövemkk :(:( |
Bu Yapilacak En Son Şeydi. Yazıklar Olsun ~ |
Son Kulaçları, boğuluyor artık demirören.. Nereye saldırıcağını bilmio.. Ocaklar yakındır demirören. |
aziz yildirim bile artik gözüme daha sempatik görünmeye basladi inana biliyormusunuz arkadaslar. |
bu da bitişinin portresi demirören efendi göreceğiz bakalım el mi yaman bey mi yaman... febe maçına gel ve izle!!! |
yaziklar olsun temizlik operasyonu basladi sanirim ama bu isten yenilgiyle cikacaksin demirtüpcüsü |
Yeeeeeeeeeeeter Yildirim Demiroren Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeter |
Türkiye`de Saat: 13:32 . |