![]() |
Başkan'da 'Yeter' Dedi !.. Beşiktaş yönetimi, sezon başındaki yüksek bedelli transferler için bankalardan kredi alamadı.Alacağı 60 milyon TL`ye ulaşan Demirören de bu kez borç vermeyince bir faktoring şirketinden 40 milyon TL borç, 5 yıllık Fulya gelirleri kırdırılarak alındı !!! :eviltongue: Beşiktaş`ın dün Swissotel`de gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Şampiyonluk sonrası transferlerde ödediği yüksek bonservis bedelleriyle dikkat çeken Beşiktaş`ta yönetimin acil nakit ihtiyacını gidermek için bir faktoring şirketinden yüklü borç aldığı öğrenildi. Sezon başında yüklü bonservis bedelleri ödenerek kadroya katılan İsmail Köybaşı, Nihat Kahveci, Ferrari, Rıdvan Şimşek ve Tabata için acil paraya ihtiyacı olan kulüpte başkan Yıldırım Demirören de maddi olarak yetersiz kalınca, yönetim bankalar yerine FİBA Faktoring`in kapısını çaldı. Beşiktaşlı kongre üyesi Hüsnü Özyeğin`in şirketi FİBA Faktoring`den sezon başlarken bu transferlerde kullanılmak üzere 20 milyon Euro (yaklaşık 40 milyon TL) para çekildi. KONGRE ÜYELERİ İSYAN ETTİ Divan`da üyelerin ısrarları sonucu, yönetim bu faktoring ilişkisini açıklamak zorunda kaldı. Ancak üyeler bir adım daha ileri giderek FİBA Faktoring`e 20 milyon Euro karşılığında temlik olarak ne verildiğini sordular. Temlik olarak Fulya`daki Real Hiper Marketler ile 1.5 yılı kapsayan 5 milyon dolarlık ileriye dönük kira gelirinin kırdırıldığı ve kullanıldığı öğrenildi. Ayrıca TV yayın gelirinin de bu borç alımında kullanıldığı bildirildi. Şampiyonlar Ligi`nden Mart 2010`da gelecek 10 milyon euro üzerindeki gelirle, FİBA Faktoring`den faizle alınan (bankalardan daha yüksek faiz) borç kapatılmaya çalışılacak. Yönetimin aldığı bu 40 milyon TL`lik faizli borcun 10 milyon TL`sini ödediği kaydedildi. Yönetim bu borca sebep olarak `sezon başında yapılan yüksek bedelli transferler ve futbolcu ücretlerindeki artışı` gösterdi. Kongre üyeleri, geleceğe dönük gelirlerin önceden kırdırılıp harcanmasına tepki gösterirken, bankalardan kredi alamayan kulübün yüksek faizle borçlandırılmasına büyük tepki gösterdiler. Fatih Doğan / Sabah |
sizin gibi yonetımın yeter artık beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
nedense böyle haberlere artik hic sasirmiyorum. |
Takıma Zarar Vermekten Başka Birşey Yapmiyor Artık |
Boş para dagıtıyorsun sonra borclandık diyorsun ! |
ah bu beceriksizler toplulugu ah rezil etiniz bizi aleme |
OF biraz iyi haber istıyoruz artık ya :/ |
Alıntı:
Ya anlamadığım bukadar zengin ve parası olan bi insanın parayı nasıl kullanıcağını bilmemesi çok düşündürücü... |
Of Başkan Of Kulüp Battı :S |
haber doğrumudur yanlışmıdır bilmiyorum ama bu yönetim var iken doğruluk payı çok fazlalaşıyor:s: |
sömürün sömürün hesap soran yok nasılsa helal olsun. böyle yönetiminde kongre üyelerininde .... |
serefsiz yonetim besiktasi mahvettin ulan fulyayada guvenemicez onumuzdeki 5 yil boyunca olaya bakarmisiniz 40 milyon tl borc aliyoruz tamam onu anladik 20 milyon euro falan yapiyor yillik geliri 15 16 milyon olan fulyanin parasini 5 yilligina bu borcun karsiligi olarak veriyoruz kime veriyoruz sozde besiktasin buyuk isimlerinden husnu ozyegine kac para veriyoruz 15 milyondan desek 75 milyon dolar yapiyor 20 milyon alip 75 milyon dolari serefsizler degil sadece ve sadece dolandirmaya ugrasanlar verir boyle salaklik olmasi mumkunmu bence bu salaklik degil resmen dolandiricilik serefsiz yonetim besiktasi mahvettin taraftar kufur edemezmis bu dolandiricilara baska ne yapcan mecbur kufur edecen gidip oldurelimmi adamlari |
seneye de febeşlerden bir patlak daha alır, ipotek olarakta siyah-beyazın beyazını verir bu yd tekrar seçilirse |
İşte bütün forumdaki konuları boşver, Denizli ne demiş Sergen ne cevap vermiş hepsi fasa fiso .... Tek konuşmamız gereken şey bu !!!! Ticaret veya finans piyasasıyla öyle yada böyle biraz ilişkisi olanlar banka kredisi yerine faktoringden para almanın ne demek olduğunu iyi bilirler !!! Bu birlik beraberlikçiler var ya , hala protestoları Beşiktaşlılık duruşuna sığdıramayanlar filan ... İyi okusunlar bunu ve ne demek olduğunu , bu haberden ne anlamamız gerektiğini iyice bi araştırıp ondan sonra Demirörene küfür etmenin caiz olup olmadığını Beşiktaşlılığa yakışıp yakışmayacağını değerlendirsinler .... |
neden bu kadar şaşırıyorsunuz onu anlamış değilim bu yönetimden ne bekliyordunuz ki? TUNCAY ÖZİLHAN BAŞKAN BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON!!!!!!!!!! |
Y.D için Beşiktaş oyuncak olmaktan çıktı kumar malzemesi haline geldi artık. Bu kumar bildiğimiz zarla atılanından değil Beşiktaş'ın geleceği ile ilgili zarsız oynana bir kumar. Fulya diyoruz Fulya'da gerçekte kazanmamız gereken paraların çok çok altında bir gelir elde ediyoruz. Neden bizim saygıdeğer kongre üyelerimiz Fulya'daki Beşiktaş’ın sahip olduğu otel, ofis ve yiyecek katlarının kullanım haklarının kimde olduğunu sorgulamıyor. Ben söyleyeyim saydığım bu katların 25 yıllık kullanım hakkı projeyi tamamlayan Aşçıoğlu İnşaattır. Bu firmanın sahipleri bir başka büyük takımda yöneticilik yapan bir vatandaş. Bizim herşeyi çok bilen ve sonsuz güven duyduğumuz kongre üyelerimizde buna sessiz kalıyor. Bu sessizlik gayet normal aslında bugun hüsnü yarın ahmet belki daha önce mehmet'te Beşiktaş'ın menfaatlerine bu şekilde yardım ettiğinden seslerini çıkaramıyorlardır. Nasıl bir yardım mı bu kaşıkla verip kepçe ile almak. İşte gerçek Beşiktaş'lılar biz bunlara güvenicez Ocak'ta ki seçimde ancak onlar gönderebilecek kimsenin istemediği bir başkanı dimi. Ya kendimizi kandırmayalım taraftar bir şey yapmadığı sürece bu adamlar organize bir şekilde kulübü boşaltmaya devam edecekler. İşin özü beceriksiz bir yönetime sahip değiliz aksine borçlandırma, batağa sürükleme ve bu durumdan faydalanma konularında uzmanlaşmış organize bir yönetime sahibiz. Bu şekilde kulubü borçlandırarak kimsenin göreve talip olmasını istemiyor bu apaçık ortada. Haksızda değiller yani malum ekonomik kriz var buradan kazanılan paralar ile döner sermaye yaratıyorlar başkalarının gelip bu dengeyi bozmasını istemeyecekler. Bu suskunluğun başka bir izahı olamaz. |
Ocakta kurtulucaz bunlardn sabır,sabır....... |
insallah,bakalim kim gelir yerine. |
Alıntı:
|
Bu haberi okuyalım sonrasında Demirören'e nasıl küfür edilir?,Küfürü eden beşiktaşlı değil diye bağıranları,birlik beraberlik çağrısı yapanları görelim.. Boyle gitmez bu iş..Bir yerde teker patlar sonra takke düşer,kel görünür..O zaman da neyin ne olduğu ortaya çıkar..Sokağa çıkacak halleri kalmaz bazılarının..Protestoya devam..Alayına İsyan..!!! |
ben artık bunun beşiktaşlılığından bile şüphe eder oldum!.... geleceğimiz ipotek altında.... |
hipotek yapmadığı bi bilet gelirleri kaldı yakında onuda yapar. |
saçma sapan transferlerin yüzünden böyle oldu aldıgın adamlarda iyi futbolcu olsa tamam diyicez.. Boş adamlara cok para verdin simdi ayıkla pirincin taşını . |
arkadaslar baskana laf etmeyin ben adama tüpcü dedim 21 gün banlandim...ama bakiyorum serefsiz diyenler küfür edenler dolu ama 1 gün bile ceza almiyorlar torpillimi olmak lazim ceza almamak icin... beni cezalandiran moddan bir aciklama bekliyorum yakisiyormu bu Besiktasliliga...neden tüpcü baskan diyene 21 gün ceza veriliyorda serefsiz baskan denilene 1 gün bile verilmiyor eger yönetemiyorsaniz birakin modlugu ... |
aLLah ßeLanı wersin ya deFoL qit |
bi dönem daha kalırsa beşiktaşıda satacak |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:51 . |