![]() |
Demirörene tekme atmaya az aldı.inş. kazanacaktır.Düzgün ve kariyerli iş adamlarından oluşan bir yönetim için çok iyi bir isim murat akdoğan. Dahasını bekliyoruz sayın murat aksu'dan ki yapabilecektirde. |
gelen gideni aratmasın sadece bunu istiyorum |
Kim gelirse gelsin, Demirören ve yönetimini aratıcağını sanmıyorum.. Zaten bundan kötüsüde olamaz !! |
Eğer Bir Başkan Adayıda Daha Cıkarsa Oyların bölünmesi En Cok Demirörene Yarar :S |
Aksu'nun listesindeki 3. isim! Ocak 2010`da düzenlenecek Beşiktaş Kulübü Olağan Genel Kurulu`nda Başkan adayı olan Av. Dr. Murat Aksu, listesine Yahya Kemal Gençer`i de aldı. Murat Aksu`nun Yönetim Kurulu Listesi`nde Cumhurbaşkanlığı eski baş danışmanı ve RTÜK Kurucu Başkanı Ali Baransel, Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan`dan sonra yer alan bir diğer isim Yahya Kemal Gençer oldu. Murat Aksu, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: "Temel yaklaşımımızın başında, Beşiktaşımızın, özellikle mali yapısı olmak üzere her konuda hiçbir kişi ve kuruluşun vesayetine dayalı bir görüntü sergilememesine ilişkin kararlılığımız gelmektedir. Beşiktaş`ın dünya çapında rekabet gücü olması için dünyada belli seviyelere gelmiş olan şirketleri yönetmiş yöneticilere ihtiyaç vardır. Türkiye`nin köklü sanayi kuruluşları arasında yer alan ve kendi faaliyet alanında dünyanın önde gelen şirketlerinin başında gelen Bağfaş`ın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal Gençer`in sanayi sektöründe gösterdiği bu üstün performansı Beşiktaş`a da taşıyacağına inanıyorum. Daha önce Beşiktaş yönetiminde birlikte çalıştığım Sayın Gençer, hem çok değerli bir Beşiktaşlıdır hem de başarılı bir yöneticilik geçmişi vardır. Beşiktaş Yönetim Kurulunda Basketbol şube sorumlusu olarak görev aldığı dönemde Beşiktaş Erkek Basketbol takımı play-off`larda finale kalırken, Bayan Basketbol takımı da şampiyon olmuştur. Kendisinin döneminde Beşiktaş, tarihinde ilk defa bayan basketbol takımı ile Cumhurbaşkanlığı kupasını da almıştır. Beşiktaş`a büyük katkıları olucağına inandığım Sayın Gençer`e katılımı için teşekkür ediyorum. Yahya Kemal Gençer ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Murat Aksu Başkanlığında kurulucak olan yeni Beşiktaş Yönetimi`nin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Daha öncede birlikte çalıştığım Sayın Aksu ile Beşiktaş`ın, yeni kurumsal yapısı ile sportif başarılara imza atacağına ve global pazarlarda rekabet edeceğine inancım sonsuzdur." (dha) *** YAHYA KEMAL GENÇER KİMDİR? 1954`de Manisa, Soma`da doğan Kemal Gençer, İlkokulu Bandırma`da bitirdi. Ortaokulu İstanbul Haydarpaşa Lisesi orta kısmında tamamlayan Gençer, 1968-1971 yılları arasında Kabataş Erkek Lisesinde yatılı öğrenci olarak lise öğrenimini tamamladı. Üniversite eğitimine Almanya`da başlayan Kemal Gençer, Berlin Teknik Üniversitesi ve Clausthal Teknik Üniversitesin de kimya mühendisliği eğitimi gördü. Clausthal Teknik Üniversitesi`nde Mazıdağı Fosfatlarının zenginleştirilmesi konulu master tezi hazırladı. Gençer, Kabataş Vakfı Mütevellisi, Berlin Türk Ocağı Genel Sekreterliği, Gübre Üreticileri Derneği Başkanlığı, Bagfaş-Bandırma Gübre Fabrikalarında Fabrikalar Müdürü ve Genel Müdür olarak görev yaptı. Gençer, Ege Gübre Fabrikaları A.Ş. ve Bagfaş Bandırma Gübre Fabrikalarında Yönetim Kurulu Üyesi olarak bulundu. Kemal Gençer halen Bagfaş Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. Murahhas Aza ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Daha önce Beşiktaş yönetiminde Murat Aksu ile çalışan Sayın Gençer,Beşiktaş Yönetim Kurulunda Basketbol şube sorumlusu olarak görev aldığı dönemde Beşiktaş Erkek Basketbol takımı play-off`larda finale kalırken, Bayan Basketbol takımı da şampiyon olmuştur. Kendisinin döneminde Beşiktaş, tarihinde ilk defa bayan basketbol takımı ile Cumhurbaşkanlığı kupasını da almıştır. http://www.ilkhabergazetesi.com/word...8052008-11.jpg *** Hayirli olsun.. |
Kimse yorum yapmadi ama ben bir kac dikkatima ceken olaylari söyliyim.. Simdi Ali BAransel siyaseten geliyor..M.Aksunun babasi keza daha halen siyasetin icinde..Simdi de Kemal Gencer oda Berlin Türk Ocağı Genel Sekreterliği yapmis yani hepsi siyastin icinde ve Milliyetci tarafi tutuklari icin bana biraz tuhaf geliyor ve Futbola ve hele ki bizim kulübe siyset bulusturucaklari icin cekiniyorum.. |
Aksu üçüncü ismi açıkladı http://www.kabataslilar.org.tr/img/kemal_gencer.jpg Murat Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, Ali Baransel ve Murat Akdoğan’dan sonra, başkan seçilmesi durumunda yönetiminde bulunacak 3. ismi, siyah-beyazlı kulübün eski yöneticilerinden Yahya Kemal Gençer olarak duyurdu. Aksu, açıklamasında şunları kaydetti: "Temel yaklaşımımızın başında, Beşiktaşımızın, özellikle mali yapısı olmak üzere her konuda hiçbir kişi ve kuruluşun vesayetine dayalı bir görüntü sergilememesine ilişkin kararlılığımız gelmektedir. Beşiktaş’ın dünya çapında rekabet gücü olması için dünyada belli seviyelere gelmiş olan şirketleri yönetmiş yöneticilere ihtiyaç vardır. Türkiye’nin köklü sanayi kuruluşları arasında yer alan ve kendi faaliyet alanında dünyanın önde gelen şirketlerinin başında gelen Bağfaş’ın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal Gençer’in sanayi sektöründe gösterdiği bu üstün performansı Beşiktaş’a da taşıyacağına inanıyorum. Daha önce Beşiktaş yönetiminde birlikte çalıştığım Sayın Gençer, hem çok değerli bir Beşiktaşlıdır hem de başarılı bir yöneticilik geçmişi vardır. Beşiktaş Yönetim Kurulu’nda basketbol şube sorumlusu olarak görev aldığı dönemde Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, play-off’larda finale kalırken, bayan basketbol takımı da şampiyon olmuştur. Kendisinin döneminde Beşiktaş, tarihinde ilk defa bayan basketbol takımı ile Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı da almıştır. Beşiktaş’a büyük katkıları olacağına inandığım Sayın Gençer’e katılımı için teşekkür ediyorum." GENÇER: "GURUR DUYUYORUM" Yahya Kemal Gençer ise Murat Aksu başkanlığında kurulacak yeni Beşiktaş Yönetimi’nin bir üyesi olmaktan gurur duyduğunu vurgulayarak, "Daha önce de birlikte çalıştığım Sayın Aksu ile Beşiktaş’ın, yeni kurumsal yapısı ile sportif başarılara imza atacağına ve global pazarlarda rekabet edeceğine inancım sonsuzdur" dedi. Gençer, şu ifadeleri kullandı: "Sektörün ilk ve tek entegre kuruluşu ve dünyanın tek hatta en büyük asit fabrikalarından birine sahip Bağfaş’ın başarısı her zaman gelenekselliği göz ardı etmeden çağdaş ve global dünyaya entegre olabilmekten, rekabet etmekten geçmiş ve geçmektedir. Bunun başlangıcında idari ve mali disiplin gelmektedir. Beşiktaş için de aynı hassasiyeti göstermemiz gerektiğine inanıyorum. Ayrıca çalışmalarımızın, en önemli yönetim ihtiyacı olan mali ve idari disiplinin Beşiktaş’ta da kurulması için yönlenmesi gerekir. Benim de görevim bu olacaktır. Sayın Başkana güveni ve desteği için çok teşekkür ediyorum." 1954 Manisa doğumlu Gençer, halen Bagfaş Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. Murahhas Aza ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapıyor. |
daha yeni isimler bekliyordum |
Ben murat aksuda çok umutluyum. ve ya umutlu olmak istiyorum. genç bir insan murat aksu ve beşiktaşta umarım başarılı olur. |
Baya siyasetci olmus..Daha 3 isim acikladi ama ikisi siyaseten geliyor keza Aksunun babasi siyasetin icinde..umarim böyle devam etmez |
Türkiye`de Saat: 07:53 . |