![]() |
Beşiktaş Ezip Geçecek!.. Beşiktaş Teknik Direktörü, "Bütün maçlara iyi başlıyoruz ama devamını getiremiyoruz. Bu sorunu gidermek için kondisyon çalışmalarına ağırlık verdik. Çok yakında Beşiktaş, fizik gücüyle rakiplerini ezen bir takım olacak" dedi. TURKCELL Süper Lig’in ilk 8 haftasında 11 puan kaybeden Beşiktaş’ta hedef isim haline gelen Tigana, en kısa sürede toparlanarak, zirve yarışına ortak olacaklarını iddia etti. Lider Vestel Manisaspor ile aralarındaki 7 puanlık farkı fazla önemsemediğini ifade eden Fransız çalıştırıcı, tam kapasiteyle oynamaları halinde bu arayı kısa sürede kapatacaklarını söyledi. Delgado, Ricardinho, Fahri Tatan, Burak ve Nobre gibi yıldızların transferiyle, teknik kapasite yönünden Türkiye’nin en iyi takımı haline geldiklerini belirten Tigana, şu an için tek sorunlarının fizik kondisyon yetersizliği olduğunu, ancak bunu da zamanla gidereceklerini iddia etti. Beşiktaş Teknik Direktörü, şöyle konuştu: "Kadromuzdaki bütün oyuncular birbirinden kaliteli. Teknik kapasite ve mücadele yönünden de sıkıntımız yok. Bizim en büyük sorunumuz kondisyon. Bütün maçlara iyi başlıyoruz, fakat devamını getiremiyoruz. Kondisyonumuz yeterli düzeyde olmadığı için, maçlarda iyi oynadığımız süreler 50-60 dakikayı geçmiyor. Kondisyon çalışıyoruz Benim amacım bu süreyi hiç olmazsa 70-80 dakikaya çıkartmak. Bugünlerde yaptığımız antrenmanlarda kondisyona ağırlık veriyoruz. Bu çalışmalarımızın meyvelerini kısa sürede alacağımıza inanıyorum. Çok yakın bir gelecekte Beşiktaş, fizik gücü ve temposuyla rakiplerini ezen bir takım olacak." Tigana, takımın istenen futbolu sergileyememesinin, futbolcuların çoğunun genç olmasından kaynaklandığını da belirtti. Fransız teknik adam, şöyle devam etti: "Takımın ortaya koyduğu futboldan herkes gibi ben de memnun değilim. Ama bir geçiş döneminde olduğumuz unutulmasın. Çoğu ilk kez bir arada oynayan, genç futbolcuların ağırlıkta olduğu bir takım kurduk. Bu takıma herkesin sabır etmesi lazım." İsmail Er/Hürriyet |
yapta görelim |
Tigana ya güveniyorum......... |
inşallah dediği gibi olur |
inşallah dediği gibi olur da iş birtek fizikte bitmiyor..taktiksel durum da önemli.. |
hep konuşuyolar ama ortada icraat yok ben şahsen pek ümitli değilim çünkü sistemde sorunlar var |
kondisyon depolansin, savunmada sorunlarimiz var, orta sahada'da delgado etkisiz kaliyor |
luce de yeni takım almıştı ama ben yenildiğimizi hatırlamıyorum bu kadar transferde yoktu benim istemediğim adamı aldılar kaprisi yoktu KENDİNE GEL ARTIK TİGANA !!!!!!! |
Görecegiz Tiganacım Zaman İlerliyor ve İlerleyen Zamanlarda Bakalım Haklımıymışsın Haksızmıymışsın Görcez:) |
tiganaya güveniyorum |
Alıntı:
|
BEŞİKTAŞ ımı herzaman yükseklerde görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmm |
öyle zip geçmeye gerek yok ya,adam gibi oynatabilsin onada razı olmuş benim güzel taraftarım... |
tigana yapta görelimde bizde artık zevk veren bi beşiktaş izleyelim |
daha ne kadar beklicez anlamadım ki |
Ekimden sonra dedin mösyö Tigana hadi bakalım görecez seni |
2-3 yıldır ağrısız sızısız maç izlemedik mösyö tigana umudumuz yok senden ama inşallah diyorum bizde artık ne yapacağımızı şaşırdık |
Tiganaya güveniyorum... |
Bu saatten sonra bize inş deyip maçları beklemek düşüyor inş dediği gibi olur .. |
Alıntı:
Maç raporu için tıklayın 05.10.2002 Cumartesi 17:00 Sarajevo 0-5 Beşiktaş Maç raporu için tıklayın 03.10.2002 Perşembe 20:00 Ankaragücü 0-1 Beşiktaş Maç raporu için tıklayın 28.09.2002 Cumartesi 19:00 Beşiktaş 0-0 Trabzonspor Maç raporu için tıklayın 22.09.2002 Pazar 19:00 Beşiktaş 2-2 Sarajevo Maç raporu için tıklayın 19.09.2002 Perşembe 19:45 Göztepe 2-2 Beşiktaş Maç raporu için tıklayın 15.09.2002 Pazar 19:00 Beşiktaş 2-0 Diyarbakırspor Maç raporu için tıklayın 30.08.2002 Cuma 20:00 İstanbulspor 1-2 Beşiktaş Maç raporu için tıklayın 24.08.2002 Cumartesi 17:00 Beşiktaş 2-1 Kocaelispor Maç raporu için tıklayın 17.08.2002 Cumartesi 19:00 Bursaspor 2-2 Beşiktaş Maç raporu için tıklayın 10.08.2002 Cumartesi 19:00 KARDEŞİM İŞTE SANA 2002-2003 SEZONU İLL 8 HAFTA BAK BAKALIM LUCE KAÇ PUAN KAYBETMİŞ AYRICA DEMİŞSİNKİ LUCE BU KADAR TRANSFER YAPMADI HADİ CANIM SENDE LUCE ZAMANINDA ALINAN FUTBOLCULAR RONALDO ZAGO CORDOBA KAAN DOBRA SERGEN PANCU AMARAL BUNLAR SAYABİLDİKLERİM... |
Alıntı:
valla tiganaya güvenmekten başka çaremiz yok.Bu arada orhan kardeşim valla iyi analiz etmişsin takımı helal olsun |
Tiganın son açıklamalarından sonra umudum yeniden arttı herşey güzel olacak arkadaşlar... |
arkadaşlar 1 sene dayanalım şu adama lütfen.. Bakalım o mu biz mi haklı çıkacağız.. Ama sabır lütfen.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bir tkaım ne kadar teknik olmasada fizik gücü üst düzeyse ezemeyeceği takım yoktur chelsea'nin başarılı olmasının temel sebebi muhteşem bir fizik üstünlüğü kuruyorlar |
Güldürme bizi bay Tigana.Bizde isteriz,Beşiktaşımızın iyi olmasını ,ezip geçmesini.Ama hiç umut ışığı göremiyorum.İnşallah senin dediklerin doğru çıkar. |
tiganaya güvenmekten başka çare yok tiganaya güvenmeliyiz ve sabr etmeliyiz |
bunun ışığını şimdiye kadar göremedik,umarım ara iyi gelmiştir futbolcularımıza |
Verilen ara taraftara da iyi geldi bizimde sinirimiz yatıştı ...umarım lige güzel bir giriş yaparız ve gecmişe sünger çekeriz |
inadına tigana |
Tigana Beşiktaş ezip geçecek dediğine göre ben tek yorum çıkartırım: Tigana istifa edecek! uyanın arkadaşlar, rıza'nın Ailton'a yaptıklarını, eziklerinin löw'ünün ortega'ya yaptığını yapıyor Tigana. hiç uyanamıyorsanız açın forumu Beşiktaş- TS maçını okuyon, baki'yi gökdeniz karşısında solbek oynattığını okuyun, İbo'yu kenarda oturturken. ya kaç tane sayayım size. ? bu adam tartışmalı bi adam, bir çok üyemiz gitsin diyor, bazıları kalsın diyor, bu bile tek başına herşeyi gösteriyor. Umarım kendi gitmeden önce Rico gitmez.... |
Türkiye`de Saat: 14:07 . |