![]() |
Gülüp Geçiyorum , Cahilliğine Veriyorum :) |
Bence çok fazla ciddiye almışsınız... |
Yazının tamamını merak edip okudum. Derdi aslında İnönü Stadı'nda oynanan Devler Ligi maçlarında yapılan "Burası Beşiktaş alayına gider, uğraşma bizimle ... Fener" tezahüratı. Acun'un da bir Fenerbahçe'li olduğunu ve bu tezahürata rağmen sesi kısmadığından yakınmış ama bu saydığı isimlerden sonra konuyu oraya nasıl bağlamış onu da çözemedim :) Neyse, görmezden gelinecek bir konu ve öyle bir insan.. |
Allahın eziği. Bi araştırsın bakalım Doktor Nazım gerçeğini. Zamnının fener başkanının Atatürk' e yaptığı suikast girişimini. Vatan hayinleri bunlar vatanınıda toprağınıda Atasınıda 3 kuruşa satanlar bunlar. |
Bu kim ya fazla ciddiye almamak gerek. He deyip geçelim |
sibel kekillide fenerli:D:D |
:D:D:Dne zaman olmus kekilli |
Doktor nazım denen şahısıda çık açıkla ozaman Atamıza suikast düzenlemeye çalışan o adamıda anlat. en büyük BEŞİKTAŞLI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'tür en büyük fenerli ise sibel kekilli.. |
muhahahahaha bunun gibi ne idüğü belli olmayanlara söylenecek en güzel laf, en büyük fenerli sibel kekilli:D |
Alıntı:
http://img156.imageshack.us/img156/4244/merictunca.jpg Harbiden dostum yaaa tıpkısının aynısıymış.. :congrats::congrats::congrats: :D |
Türkiye`de Saat: 07:42 . |