![]() |
Derbi Maçın Hakemi Fırat Aydınus http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a..._aydinus_yenih Beşiktaşımız ile Fenerbahçe arasında 21 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de BJK İnönü Stadı'nda oynanacak derbi karşılaşmasını Fırat Aydınus yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre maçta Aydınus'un yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Bahattin Duran yapacak. 4. hakem ise Aytekin Durmaz. Turkcell Süper Ligi'nde 13. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler şöyle: 21 Kasım Cumartesi Gaziantepspor - Bursaspor (Mustafa Kamil Abitoğlu) Beşiktaş - Fenerbahçe (Fırat Aydınus) 22 Kasım Pazar Denizlispor - Antalyaspor (Halis Özkahya) Kayserispor - Diyarbakırspor (Serkan Çınar) Gençlerbirliği - Büyükşehir Belediyespor (Abdullah Yılmaz) Eskişehirspor - Ankaragücü (Cüneyt Çakır) Kasımpaşa - Trabzonspor (Selçuk Dereli) Galatasaray - Manisaspor (Kuddusi Müftüoğlu) |
İlk Defa MHK Adam Gibi Bir Hakem Atadı Maçımıza Helal Olsun Çok Severim Fırat Aydınus'u . |
Fırat AYDUNUS Türkiye'nin en iyi hakemi bana göre o yüzden onun atanması doğru bi kara diye düşünüyorum. |
İşallah etki altında kalıpta aleyhimize iş yapmaz. |
Alıntı:
|
İnş. adam gibi mac yönetir... |
metin (süper moderatör) forumda manchester united - Beşiktaş maçı için ingiltere ye gidecek olan var mı varsa neler yapılması gerektiğini açıklayan bir konu açar mısın ? şimdiden sağol |
iyi bir hakem atandi adil bir yonetim olur insallah |
bana göre bu ligin en iyi hakemi |
harbimii:D:D şaşılıcak şey:D |
Fırat aydınus beşiktaşlı diye haber çıkmıştı o gün bugündür 1 2 defa bizim maçlara verildi.. Bu maça verilmesine şaşırdım açıkcası. Umarım pazartesi günü hiçbir ezik bu konuda laf edemez kazanalım ama hakkımız ve şerefimizle... |
Bnde bu hakmle ilgili çok iyi şyler okumuştm açıkçası.Eğer doğruysa süper olmş.... |
HANGİ HAKEM YONETSE YONETSİN YİNE BEŞİKTAŞ KAZANIR İNENODE FENERİ GOMERİZ |
Hayret İlk Defa Şike'siz Bir Hakem Verildi " Beşiktaş - fb " macına |
Kastır kartaL.. |
fırat aydınus için beşiktaşlı diyolar inş. adaletli davranır etki altında kalmaz... |
hayırlı olsun adam gibi bir maç yönetir inşallah:) |
bencehakem cuk oturdu maça.... |
gecen seneki ali sami yen stadında delgadoyu haksız yere atan hakem 2 yıl önce kaduköyde hugian ın son dk da attığı golü vermeyen hakem besiktaslı derler kabul ama lütfen adaletli yönetim |
Açıkcası bu maça verilmesini istemezdim.Her ne kadar beşiktaşlı olduğunu bilsekte bu sene iyi maçlar yönettiğini düşünmüyorum keza Beşiktaşlı olduğu bilinmesinden dolayı da çok daha baskı altında ölacaktır ve önceki senelerde olduğu gibi bizim lehimize olan durumlarda bile o baskı sebebiyle ters kararlar verecektir. |
Duyduktan sonra baya bi tırstım. Beşiktaşlılığını göstermemek için umarım alehimize karar vermez.. |
hayret beşiktaşlı olarak bilinen hakemi vermişler..ama fark etmez inş onları inönünde gömeceğiz |
Alıntı:
|
bzm eziklerle olan inönüdeki maçları hep bu yonetio ne iştir anlamadım... |
inş düzgün yönetir maçı.. |
yamuk yapma bizé fıraT ;) |
uzun zamandan sonra kafam rahat bir derbiye gidicem hayırlısı inşallah hata yapmaz gördüklerini çalıcağına inanıyorum inşallah yanıltmaz beni |
Alıntı:
2 sene önceki Hugainin attığı gölü uydurma faulle yiyen adam da İsmet Arzuman.. Bir çok arkadaşın dediği gibi Fırat Aydınus Beşiktaşlılığı deşifre olmuş bir hakem..o açıdan ters kararlar çıkabilir..en azından bu durum kendisinde psikolojik bir baskı yaratabilir..Önemli olan olan her olursa olsun bu maçtan 3 puan çıkartmamız gerektiğidir.. |
beni birkaç kez yanılttı birdaha tekrarlamaz inşallah. önceden BEŞİKTAŞ'lılığını kanıtlamamak için kötü kararlar verdi bu seferde kanıtlamak için iyi kararlar versin. ondan tek istediğimiz adil bir maç yönetmesi gerisini futbolcularımız halleder... |
Umarım iyi bir maç yönetir. |
Türkiye`de Saat: 18:09 . |