![]() |
Öyle birsey olacağını Düşünmüyorum.. Beşiktaş ile Kontrat'ı Devam Eden Oyuncu , Başka bir Takım ile Ön Protokol yapma gibi bir ihtimali olmaz diye düşünüyorum. |
Bu yönetimle bu tür haberlerede inanır olduk :) Gitmesi saçma olur mumla ararız yana yakıla . Hem edada üzülüyo :D |
Bence yanlış bir karar..Tello'nun yerine Yusuf'mu oynayacak sol acıkta yani..?Tello'ya biraz ilgi gösterilir güven tazelenirse eski formunu yakalar..Gönderilmesi hata olur.. |
Yıllardır adam gibi sol kanat oyuncusu yoktu, Tello kalmalı... |
Yabancılardan biri gönderilmek zorunda devre arasında, Tello olma olasılığı da yüksek tabiki. Ama şimdiden bir anlaşma olması zor.. |
tello nobre tabata holosko delgado fink bunlar sıradan oyuncular büyük düşün yönetim büyük ! sivok ernst ferrari toraman köybaşı batuhan bobo hariç diğerleri anadolu takımı oyuncuları gsli haldunu örnek alın birazda transfer yapmayı ögrenin ! |
dip not nobre kewell dan 200 bin dolar eksik alıyor 5 yılda yaptıkları belli koşuyor diye yıldız sanıp bu kadar para verilmez en sonunda patladı işte gol atamıyoruz yine ne varsa boboda var küstürme yönetim ! |
devre arası boboyu da alıp gitsin |
Giderse üzülmem...İlk günlerdeki Tello nerde şimdiki Tello nerde... |
Bence kolpa haber |
Türkiye`de Saat: 07:50 . |