![]() |
Kartal eski günlerini hatırladı ve ezikbahçe'yi paramparça etti.Burası Beşiktaş alayına gider uğraşma bizimle g.oğlanı fener bu hayat dediğin elbet birgün biter azrailin biziz g.oğlanı fener. |
oh bea cok rahatladim yaw coktan beri böyle bi zevk yasamamistim |
ama ÇARŞI grubuna ilk defa kızdım BEŞİKTAŞIM sahada döktürüyor o aynı tezahürat başladı bu kadar da olmaz takımın galibiyetini kutlayacağına protesto yapıyor sahada oynayan ve oynamayan bütün takım futbolcularına HAKARETTİR bu çok ayıp etti |
Buqun Çıldırmassaam bi daha hiç çıldırmmmmmmmmmmammmmm :D:D deLirt bizi çıldırt bizzii kartalımm istanbulu baslarına yıkaallıımmm :D 3 0 :cool: |
|
Bu yerde yatan kim yahu?:D |
COLIN p......içi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
BOBO38 arkadaşım sanırım BEŞİKTAŞIMIN büyüklüğünü gördün demek ezikler bizden üstün değilmiş burası BEŞİKTAŞ alayına gider uğraşma bizimle G.T OĞLANI fener!!!!!!!!!!!!! |
valla maçı tvden izleyemedim ama golleri izledim hepsi süpermiş yaa Fink'in gol bildiğin füze yani Bobô'mun golü tabikide her zamanki gibii:Dhele Uğur'un golüüü bildiğin Volkan'ı yumurtlatmış:D:DEn çok sevindiğim diğer bişiyse ezik kazımın maçtan atılması :D:D |
|
Türkiye`de Saat: 14:02 . |