![]() |
Deli İbo! muhteşem oynadı bu maçta her açtığı orta pas çok güzeldı 2 asist yaptı son zamanlardakı en iyi maçını çıkardı yaşlı kurt tebrikler |
héLal oLsun deLi ißo'muzz :) |
delidir ne yapsa yeridir |
kesinlikle maçın adamıdır fink görünmez kahraman maçın adamı dicekken adam maçı sürklasae etti be kardeşim helal olsun hep böle olsun |
İbrahim delirdi, şampiyonluk istiyor!! :D |
Sol Kanadı İyi kullandi , cok top kaybetmesine rağmen SEVİYORUZ SENİ DELİ :d |
AYNEN DEVAM BESIKTASIMMMM !!! |
yeni yetişen oyunculara ders niteliğinde bir akşam yaşattı..son zamanların en iyi oyununu oynadı.. |
sag ayakla orta acıp gol attırdı bırde gs ye sag ayakla gol atmıstı oda unutulmaz |
Alıntı:
|
deli ibo saçlari kesti ondan super oynadi :D |
ibo yaşlanınca dahada bi iyi oynamaya başladı ee delidir ne yapsa yeridir:D:D |
ibo son zamanların en iyi futbolunu oynadı inşallah böyle devam eder helal olsun gerçekten |
doğru söyle ibrahim maçtan önce ne içtin |
biri iboyu durdursun:)) |
Fink'in o muhteşem golü atabilmesinin baş oyuncusu Üzülmezdi. Demekki birileri yaşım geçti, yaşlandım deyip bunların arkasına sığınmıyor. Helal O'na ! |
Deli İbo gerçekten efsane bi oyun oynadı. Bir de Barcelonayı ezdiğimiz maçta böyle bi oyun oynamıştı yıllar önce :) Hele dün bi pozisyonda sıfıra inip orta yapmak için kafasını kaldırınca kendimden geçtim. Benim bildiğim deli ibo sıfıra iner gözü kapalı orta yapardı. Dün bakarak ortalar yaptı. Helal olsun sana büyük kaptan. |
Helal olsun valla Deli İbo'ya...Coştu dün... |
ibo dün gercekten kendini asti iyidi gercekden ama o finke attirdigi golde finke gitmicekdi aslinda top finke gitte oda atti ama olsun seviyoruz seni ibo iyidin dün |
mükemmel bi profesyonle... tek hatasıgökhan gönüle kaptırdığı top ve penaltı pozisyonu!... geri kalanında mükkemmeldi tebrikler deli ibom!... |
Deli İbo Sen Birtanesin |
tecrüßeee.. :D |
mükemmelsin ibraaaam aynen devam maşallah 19unda gibi |
ben ıboyu akılllı bılırdım :D:D:D |
maçtan önce ayran içmiş ibo |
senın bugunku macta yuzundekı hırsını gordum ya o hırsı butun futbolcularda olsa bızı kımse tutamaz cokta guzel oynadın dha ne yapacan al at dedın atamadılar |
Türkiye`de Saat: 12:47 . |