![]() |
Alex : ''Fink Oyun Oynamadı!'' Turkcell Süper Lig’de Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe’nin kaptanı Alex de Souza, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Alex’in LİG TV’ye yaptığı açıklamalar şunlardı: -“İLK YARIDA YARATICI OLAN BİZDİK”- Maçı iki bölüme ayırmak gerekir. İlk yarıda daha yaratıcı olan taraf bizdik. İkinci yarıda da işler iyi giderken Emre’nin sakatlığının yaşandığı ara iyi pozisyon alsak da Beşiktaş golü buldu. Ondan sonra da işler Beşiktaş için iyi gitti. Fink ve Bobo’nun gollerinden sonra maç bir anda değişik bir hal aldı. -“GÖKHAN İÇİN PENALTI VERİLEBİLİRDİ”- Bu tür maçlarda skoru detaylar belirler. Benim direkten dönen topum da onlardan biriydi. Gökhan’ın bir pozisyonu vardı ona da penaltı verilebilirdi. Dediğim gibi bu tür detaylar bizim aleyhimize gelişti. -“BEŞİKTAŞ HAK ETTİ”- Beşiktaş kazanmayı hak etti diyebiliriz. Fink maç içerisinde futbol oynamadı. Sahanın içinde yaptığı tek şey beni tutmaktı. Ben onu eleştirmiyorum tabi ki maç öncesi yapmak istediğini başarıyla yaptı. Ben bu durumdayken diğer boş arkadaşlarımızı kullanarak skora gidebilirdik ama başaramadık. |
Rakip takımın en iyi oyuncusunu tutup bi de müthiş gol atıyorsan iyi oynamışsın demektir :) |
yedirememiş fink in onu ezmesini |
helal olsun fink e at fin e at fink e |
Fink, Alex'i rezil etti. İlk yarıda da fenerin 45.dakikadaki pozisyonu vardı hatta maç içinde fenerin tek pozisyonuydu diyebilirdi. Serdar Özkan'ın kaçırdığı golüde not etseymiş köşeye alex efendi.. Ahhh fenerliler ahhhh hepiniz eziksiniz... |
Aptalex :))))) |
alex 90 dakka sahada yoktu bir frikik 3 korner topunda gözüktü buda fink in görevini yerine getirdiğini gösterir |
fink alex i çok rahatsız etmiş anlaşılan çok dertli alex laf atıcak tabi çok normal evet eziklerin kaçırdığı dönüm noktaları vardı alex in dediği gibi tek tek izleyelim malup olduğumuz her derbidede bizim bu pozisyonlarımız var derbide bunları atarsan kazanırsın ancak fink işini gayet iyi yapmıştır ben onu bunu bilmem hem alexi tutmuş hemde müthiş gol atmış daha ne olcak |
fink seni tuttuysa sende finkinkini tutaydın alex:))) |
heh heh :)))) |
alex en iyi hareketini belkide tek iyi hareketini finkin ondan 9 metre 15 cm uzakta olduğu pozisyonda yaptı. adam panzer:D |
Alıntı:
|
Görevini hakkaten çok iyi yerine getirdi muhteşem bir gol ve alexi kilitlemek daha ne olsun.. |
Alex efendi sana burdan bi uçarım :D:D Tebrik etceğine bide laf ediyo eziğe bak :D Fink seni yerinden oynatmadı bee :D |
evet aynen ,fink bize lazim sivok gitsin.alex gelince uyudu kaldi onu pili bitti:D |
Alex'e top göstermedi Fink...Alex'i durdurunca Fenerde durdu, bizim kaleye gelemediler daha...Alex'te delirdi tabii Fink'i geçemeyince, normal karşılamak gerek... |
kolay degildir macda sagana bakarsan soluna arkana önüne bakarsan hep ayni adami görünce insan sinirlenir acayip :D fink görevini harfi harfine yerine getirdi helal olsun cok iyi bir mac cikartti alexin süphesiz en zorlandigi derbiydi |
Arkadaşlar, Alex Efendi doğru diyor. Lütfen kızmayın.. Tabiki Fink oyun oynamadı.. FINK; Feneri Fink'ti... |
Sen Hâla Konusabiliyormusun SEVGILI ALEX :) |
alex oynuyomuydu oynamıyomuydu belli diildibile bravo fink!... |
fink beni kitledi adım atamadım demiyor da oyun oynamadı diyor sizin kazım kazması gibi çirkeflik mi yaptı alex efendi? |
Yazık Alex top oynatmadı mı sana Fİnk :D |
Finkin görevi buydu zaten :D Maçın büyük kısmında fink alexi kitledi ilk golden sonra artık alex Finki tutmaya ba$ladı haha :D |
Adam yedi ceddinizi kaleye soktu senin gibi büyük maçların küçük oyuncusu olmadığını da gösterdi. Bir kere de tebrik edin |
Fink Görevini Başarıyla Yerine Getirirken Çok şık bir Golde Attı Daha ne olsun İkinci Panzerimiz Hayırlı olsun :) |
ooo Finnkk oooo Finnkk Fenerin anasını Finkkk.. dedik cidden Finkk'di yani :D |
Fink adamlara o boruyu öyle döşerse böyle bok atarlar tabi doğaldır :) |
Hepsi mi ukala olur bi takımın ya hepsi mi hazımsız olur. Adam verilen görevi başarıyla yerine getirdi belki bu senenin en güzel golü seçilebilecek bir gol attı. Eğer oynamamak buysa ben takımımın artık oynamamasını istiyorum. |
fink uyum sürecini atlattı diyebiliriz artık önliberodada sorun kalmadı bide bobo istikrar sağlayıp delgado katılırsa tamam |
zamanla alışırsn alex.. |
alex için çok talihsiz bir açıklama..mağlubiyetin şokunu atlatamamış..yazık :D |
ibrahimi tanımayan biri golü görse yılın golü seçerdi herhalde. helal olsun fink. |
çoy koymuş belli alex e :D |
bide oynasa ne olucaktı hattrick mi |
Türkiye`de Saat: 00:21 . |