![]() |
Gör bizi hocam! Kaleci Runje hatalarıyla tartışılırken, geçmişte başarılı maçlar çıkartan Murat ve Ramazan, Jean Tigana'dan forma bekliyor. Görev bekliyorlar Yediği hatalı gollerle Beşiktaş'ın gündemine oturan Hırvat kaleci Runje'nin geleceği tartışılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz yıllarda, siyah- beyazlı takımın kalesinde başarılı maçlar çıkarkan Murat ve Ramazan bir anlamda teknik direktör Tigana'ya gönderme yaparak, "Biz http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dhazırız. Hocamız görev verirse en iyisini yaparız" açıklamalarını yapıyorlar. İki kaleci de idmanlardaki hırslarıyla da dikkat çekiyorlar. Runje iyi kaleci! MURAT ve Ramazan, Runje'nin aslında iyi bir kaleci olduğunun altını çizerek, "Biz ona elimizden gelen yardımı gösteriyoruz ama bu aralar şanssız karşılaşmalar çıkartıyor" dediler. Tigana'dan forma bekleyen Murat ve Ramazan, "Hocamız bize güvenir ve kadroya koyarsa biz elimizden gelenin en iyisini yaparız. Kararına saygılıyız ama bir gün bize şans verirse kesinlikle pişman olmayacak" şeklinde konuştular. |
ikisini de geç..B-J-K kalesini kaldıracak kapasitede bulmuyorum...hele hele ki muratı..ama Runjenin de bir faydası yok..acilen kaleci sorunu çözülmesi lazım..bir gün oscarın gideceğini hiç düşünmedi mi bunlar... |
Alıntı:
|
3 ünü karşılaştırınca ramazan ağır basıyo bence... |
runje yi HA SAYET oynatmassa tigana OZAMAN RAMBO oynamali |
hey allahım yaw kimlere kaldı kalemiz...gör beni diyince okul takımından atıldığım aklıma geldi gene davranıştan kaybettik anasını satayım şimdi stoper ya da forvettik... |
bunlar daha nezaman oynucak merak ediyorum |
runjeden eksik bi yönleri olacağını sanmıyorum,runje bu kadar formsuzsa diğer alternatifler de değerlendirilmeli |
runje öok basit goller yiyor ramazana hocanın şans vermesi lazım hiç değilse runjeden iyidir |
Şu haliyle çok kötü bir runjeyi bile murat ve ramazanın toplamına tercih ederim,bu sene çok çekeceğiz fgibi bu kalecilerden... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3üde bize yakışmıyor bence, BJK forması 3ünüde ağır geliyor kanaatimce |
Ramazan a 2-3 maç şans verilse kaleyi devralabilir Runje'den.. |
ya neden yabancılara gösterdiğimiz sabrı kendi insanımıza göstermiyoruz bence en büyük hata bu futbolumuzda bu yüzden kötüye gidio runje yerine ramazanı görmek isterim kalemizde |
evet bende ramazanın kaleye geçmesinden yanayım |
Fakat tiagana Eğer görev verse ki düşük bir ihtimal Murat a görev verir.. Ramazan daha iyi aslında.... |
yok artık daha neler |
Türkiye`de Saat: 09:57 . |