![]() |
Aksu: "Hedefimiz Uefa'da Final!.." Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, UEFA Kupası'nda final oynamak istediklerini söyledi!.. Bu sezon yaptıkları transferlerle çok iyi bir kadro oluşturduklarını belirten Aksu, "Eğer finali hedefliyorsak, gruptaki rakiplerimizi geçmemiz gerekiyor" dedi!.. Leverkusen, Tottenham, Brugge ve Dinamo Bükreş takımları ile aynı grupta mücadele edecek olan Siyah-Beyazlı takım, ilk üçe girerek bir üst tura çıkmanın hesaplarını yapıyor. Murat Aksu, iyi bir ekip kurduklarını ifade ederek bu kupada finale kadar gitmek istediklerini belirtti. İddialı bir kadro oluşturduklarını kaydeden tecrübeli yönetici, sezon başında bir hedef belirlediklerini vurgulayarak “Bizim belirlediğimiz hedef doğrultusunda gruptan çıkmamız gerekiyor. Eğer UEFA'da final oynamak istiyorsak, kupayı kaldırmayı hedefliyorsak rakiplerimizi yenmeliyiz” ifadelerini kullandı. Zaman |
Hic realistik ve dogru bir hedef degil. Su an Besiktas veya herhangi baska bir Turk takiminin final oynamasi imkansiz, gidebilecegimiz en ust nokta ceyrek finaldir, bundan fazlasi hayalden baska birsey olmaz. |
Ben Murat Aksunun BÖyle Bİr DemeÇ VerdİĞİne İnanmiyorum EĞer Verdİysede Bİraz Ayaklari Yere Bassin Bence Baya UÇmuŞ Farkinda Deyİl... |
bjk4ever sana katılıyorum yeni kurulmuş bir takım için çeyrek final başarıdır |
bu kadar yüksekten atmamak lazım .. biraz ayaklarımız yere basmalı.. |
yaa eziklerin 100 yılında şampion olalımda uefada 0 çekmeye razıyım |
Alıntı:
Keske her taraftar bunu idrak edebilse, ama maalesef taraftarlarimiz medyanin gaziyla imkansiz seyler bekliyor ve sonra husran oluyor... |
herşeyin bi sırası war önce gruptan çıkmak hedeflenmeli.. Sonra üst turlar düşünülmeli. Milli takım dünya üçüncüsü olduunda 3.lük gibi bi hedefi yoktu |
Alıntı:
|
valla öyle uefayı almak yada final oynamak kolay değil da yeni ve tam oturmamış takımız çeyrek final oynasak yeter |
Türkiye`de Saat: 02:48 . |