|  | 
| 
 hepinizden özür diliyorum mac hakkinda yorum yapamayacagim cocuk gibi sevinmek istiyorum sadece... EEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BBBÜÜÜÜYYYYÜÜÜKKKKKKKKKKKK BEESSSSSIKKKKKKKTTTTTTTTTAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSS YAAAAAAAAAAAAAA YENDDDDIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KOCUMMM TELLLOOOOOOOO AGGGZZINNNIIII BBBURRRNUUNNUUUU YEDIIGGIGIGMMMM TELLOOOOOOOOO BENIM RÜSTTTTÜÜÜÜÜMMMMMM BEEEENNNNNNNNIMMMMMM OLDDD TRAFFOOORRRRRT PANNNNTERRRIMMMMM 8MACCCC ÜST ÜSTEEEE KAZANDIKKKKKKK HAHAHA YUPPPPIIIIIIIIIIIIII... | 
| 
 süper matador FERRARİİİİİİİİİİİ uzatmalarda ne yaptın be rüştü ne yaptın sen harikasın ne diyebilirimki süpersinnnnnn | 
| 
 dicek bişey bulamıyorum çok mutluyum takımımla gurur duyuyorum.. Rekor bizim işimiz destan bizim işimiz işin ehli burda :) | 
| 
 oley oley oley beşiiktaş ulan şampiyon beşiktaşım oley şampiyon beşiktaşım oleyyy tebrikler kara kartal tebrik büyük taraftar sıradaki gelsinn | 
| 
                                                                                                                                                               bu maçı rüştü sayesinde kazandık helal olsun ona=)beşiktaşım yine tarih yazdı helal olsunnn=)  | 
| 
 Trabzon , Fener , Manu Sıradaki Gelsin Cok Mutluyum sevincten Ağladım Teşekkürler Beşiktaşım Bu Mutlu Geceyi Yasattığın için  | 
| 
 Gerçekten bizlere bayram öncesinde böyle güzel bir bayram mutluluğu yaşatan herkese binlerce kez teşekkürler.. Tarihe adlarınızı altın harflerle yazdırdınız.Özellikle hakkını kendi adıma teslim etmem gerekir ki Rüştü maçı elleriyle kazandı bizler için.. | 
| 
 Son 5 dakka maçı Rüştü kurtarmış gibi görünsede bugün takım defansı olarak çok çok iyiydik kimseyi ayırmak istemiyorum manu 6 pasın civarından doğru düzgün pozisyon bile bulamadı resmen can çekiştiler. Çok değerli bir galibiyet bugünleri yaşayamayan BJK lı abilerimize armağan olsun ne diyelim çok mutluyum ya :) | 
| 
 Rüştü sana söylediğim bütün sözleri geri alıyorum çoooookkkkkk saaooooolllll bu gece için | 
| 
 Yurtta feneri,cihanda manchesterı :D:D:D:D | 
| Türkiye`de Saat: 20:26 . |