![]() |
aman nazar değmesin maşALLAH... |
Ferrari ve Toraman için söyleyeceğim bir şey yok zaten hepimiz neyin ne olduğunu biliyoruz. Ama İbrahim Kaşı'n oyununu beğenmiyorum hiç. |
Ayrıca ben Erhana İsmaile verilen şans kadar şans verilmediğini, bu yüzden kendini gösteremediğini düşünüyorum. |
ferrari ye bakıp bizim türk oyuncuların örnek alması lazım tam bir cengaver her topta o var.. |
Besiktasa gelmis gecmis en iyi defans oyuncusu kesinlikle ZAGOdur !!!! Ferraride super ama sadece bir kesici.. Zago ise 4 dortluk bir adamdi.. |
helal olsun hepsine kale gibi maşşallah. |
İtalyadan futbolun defans yönünü en iyi oynayan ligden hemde geldiği sene üst sıralara oynamış bir ekipten alınan bir futbolcunun kötü olduğunu düşünmek abesle iştigal etmektir zaten.Ve bencede şu an için olmasa bile ilerde bize Zagoyu unutturabilecek kadar devamlılık göstereceğine inanmaya başladım.Allah sakatlık kaza ve belalardan uzak tutar inşallah tüm takımımızı... |
su ferrari renkilerden birinde olsaydi yere göge sigdiramazdi basin |
ferrari mükemmel oynuyor bnce sivokta toromanda öyle dün ibrahim kaşı çok beğendim defansn ortasında milli takımda oynıcak düzeyde diye düşünüyorum ama bekte değil ortada kesinlikle çok iyi manchester maçında bek oynadı ve eksiksizdi çok beğendim inş böyle devam eder beşiktaşın her oyuncusu şu an formda o alışma evresi geçti gitti şimdi çok daha iyi olucağımızı düşünüyorum korksunlar beşiktaştan beşiktaş bir yenip bir yenilmiyor yenmeye başladığı zaman silip süpürür şampiyon olucaz yine biliyorum |
stoperler iyide kaş sagbek oynamasın ya odun gibi adam ofansı hiç yok oraya ekrem olsa daha iyi olur bnce hızlı mücadeleci tam sagbek adamı.. ferrrari manyak zaten yanına toraman yada sivok.. soldada deliyle iso gtürüyo zaten |
Türkiye`de Saat: 20:06 . |