![]() |
Gidecek Yabancı oyuncu ferrari sivok ernst delgado fınk tabata bobo holosko tello peki kim gidecek bu durumda 8 mılyon euroya alınan tabata olmasa ucuz bır paraya gelse ılk tabata yollanırdı ama gonderılemez bu durumda ferrarı sıvok ernst fınk delgado holosko kalacak gıbı duruyo ya tello ya bobo gonlum tabatanın gıtmesı ama gercı saten dusunun delgado gelınce saten suan bıle oynayamayan tabata bıdaha ne zaman oynar orası muamma bence bobo gıtmelı o zaman batuhana guvenmelı mustafa denızlı |
tabata gitsin yeterki gitsin helebi gitsin bu basın nası yüklenir yıldıvım demirörene |
bence tello ya da bobo gidecek. Büyük ihtimalle de Tello gidebilir. Evet gönül hiç istemiyor gitmesini ama istikrar tutturamazsa bizi zor durumda bırakır çünkü hiç koşmadan oynuyor her maç böyle bir gol atarsa eyvallah ama atamazsa takımı oldukça zorluyor tello. |
Kimi yollucaklar şu takımdan, şuanda takımın bütün yabancılarından verim alıyoruz.. Tabata hariç tabiki.. tabatayı göndermezler, eğer gönderirseler yönetim kendi yapmış olduğu hatayı kabul etmiş olucak o bakımdanda tabatayı maalesef gönderemicekler.. Keşke gönderseler tabatayı. |
Tabata ve Delgado bence ikisi birden gitmeli. Tello ve Bobo da sezon sonunda gönderilmeli. Bobonun yeri bende ayrı her zaman söylerim o benim gözümde gerçek bir golcüdür. Ancak sürekli gidecekmi kalacak mı ve beş para etmez Nobrenin arkasında yedek kalması adamı bu hale soktu. |
Tabata yı yollayın gitsin. adam zaten doğdu düzgün bi 90 dakika oynadığını göremedik geldiğinden beri.. |
tabata tello kesin gitmeli bobo gitsede olur gitmesede ama tabata gidersede yönetime yüklenmeninde bir anlamı yok.neden mi:eziksaray da elano gibi brezilya milli takımında oynayan oyuncuyu yaklaşık 12-13 milyon euro ya transfer etti %90 devre arasında gönderecek. yapacak birşey yok tabata alınmadan önce yapılacaktı iş işten geçtikten sonra değil...3-4 sene önce wolfsburg lu dzeko yu 100 bin euro ya transfer edebilme imkanı varken transfer etmeyen bir zihniyetten hiçbirşey beklenmez |
ferrari-sivok-ernst dışında herkes gidebilir bir sakıncası yok |
Alıntı:
tabata = j.cesar ı takas edelim yoksa zarardayız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Nihat ve Tabata ödenen para ile çok iyi bir ortasaha veya golcü alınalabilirdi. Emin ol Elanoya o parayı verirler çünkü adamın bir kariyeri var ortada. Tabatayı kim ne yapsın???? |
Alıntı:
ben nihat ile tabata transferlerini onaylamadım ki (ikisinide istemiyordum baştan beri) ama ikisine verilen parayla orta sahaya süper yıldız almak tamamen hayalcilik olur. elano neden premier ligte tutunamadı hiç düşündünmü? ayrıca elano nun oynayacağı lig g.amerika liglerinden başkası olamaz orda da elanoya 5 milyon euro veren bir takımda çıkmaz. |
Alıntı:
|
ben elanoyu seve seve besıktasa alırım gs elanonun degerını bılmıyorrr |
Elano tipik Bir Güney Amerikalı futbolcu Arjantin Brezilya Şili Felan Buralardan Gelen Futbolculardan Fazla Verim Alamıyoruz Bizim Ligimizde Büyük ihtimal Tello Gidecekti İki maçtır performans Olarak çıkışta olduğundan şimdi denizli kara kara düşünüyordur |
ya tello gönderilirmi arkadaşlar saçmalamayın ya tellodaki teknik takımdaki hiç bir futbolcuda yok tello bazı maçlarda frikikten yada çekecegi sürpriz şutlarla bize daha çok maç kazndırır onu geçtim fener maçında gördünüz adam oyuna girdiii takıma müthiş tempo kazandırdı ayaga harika oynuyor telloo..telloyu gönderirlerse büyük hata yapmış olurlar..delgado bence bomba gibi dönecek sahalara delgado kalmalı..telloyu gönderirlerse yerine emin olun daha iyisini bulamazlar bulsalarda pahalıya mal olur....tabata gitmeli bu takımdan adam tam bir anadolu takımı topçusu tabatadan hiç bir cacık olmazz...tabata dururken delgado yada tello gönderilirse çüşş derim...gerçi bu yıldırım demirörenden her şey beklenir..bi bakmışınız ernst gitmiş bunlar yapar bunlardan her türlü salaklık beklenir...bobo gitsinn hadi tabatayıda rezil olmamamk için tönetim gönderemiyorsa bobo gitsin yerine adam akıllı bir forvet alınsın ya tabata ya bobo gitmeli |
teLLo'yu gnderen yönetime yazıklar oLsun! aLdınız mahalle oyuncusunu 8 mılyona oynamasın süs drsn köşede sonrada telloyu yoLLamaya çalısın..! |
tabata yada delgado dan biri gitsin diğerlerine dokunmasınlar birde isterse şayet bobo... |
Yabancilarda , Kimsenin Gideceğini Düşünmüyorum. Böyle Erken Yorum yapmak'da Olmaz Bence. |
suan her yabancidan verim aliyoruz hepsi isini gayet iyi yapiyor tabata konusunda adam neyapsin hoca oynatmiyor onu bazen chelseami olduk diyorum bir yede futbolcuya 8mio harciyoz |
Tello ve Bobo ikisidee gidecekk... |
Alıntı:
|
onu bunu boşverin ya şu anda beşiktaşımızın başarısını konuşalım önümüzdeki maça bakalım gidicek olanıda zamanı gelince konuşuruzz;) |
ernst kalsın gerisi gitsin. ne olucak... |
suan oynuyanlara dokunulmamali bence hemen delgadoya tekme basilmali eyer iyi bir yabanci alinacaksa tello yada yol gösterilmeli |
walla en çok merak ettiğim konuda bu benim her yabancımız şu an iş yapıyor ama baktığımızda istikrarsız oyuncular var bnce biri bobo diğeride tello keyfine göre oynayan oyuncular bunlar o yüzden biri gidicektir istemiyorum ama bu böyle diye düşünüyorum hayrlısı olsun beşiktaşımız için ne diyelim |
Türkiye`de Saat: 16:54 . |