![]() |
Size Batuhan'ı Soruyorum... Manu karşısında son dakikalarda oyuna giren ve çok istekli olduğu belliydi çok hatalı bir sarı kart gördü manu karşısındaki batuhan ile ilgili görüşleriniz nelerdir...Ayrıca Maç Boyunca Beşiktaşlı Taraftarları Dinledik http://www.forzabesiktas.com/images/...20_mf16167.jpg |
Batuhan oyuna girdikten sonra çok topla buluşamadı ama arzulu ve istekli halini sevdim ben. Artık Denizli onu son 15 dakka 20 dakka yarım saat oyuna alarak ısıtacaktır yavaş yavaş. Batuhan ın sahada varlığı bile büyük bir tehdir. Dev gibi bir oyuncu rakipleringözardı etmesi imkansız nerdeyse. Fizik olarak da iyi seviyede gibi geldi bana umarız yavaş yavaş 11 e doğru yollanır Batuhan artık darısı necip in can ın emre nin başına diyelim :D |
Sakatlıktan yeni çıktı 15 dakikalık performansını değerlendirmemek lazım ama maça girerkenki o büyük heyecanı gözlerinden anlaşılıyordu :D |
batuhan daha cocuk. olabilir. bağışlayınız. |
bén batuhan'ı beqendm heyecan yaptı sarıyı aLdı :D liqdede oynamaya baslar inşallah.. |
batuhan hala hazır degıll cok kıloluu kurbanlık tosun gıbııı.. dun sergenın dedıgı gıbı kendısı bılır bjkta anılmak ıstıyorsa cok calısmalııı yoksa curuyup gıder .... |
Faydalı olacaktır Bobo-Batu çift forvet oynasa. arkasında da ya Tello yada Yusuf ile çok gol atar. |
batuhanın etkili olucağı maç değildi. batuhan daha çok içerde olan maçlarda hele çift forvetten bir olursa çok iş görür. batuhan-nihat (holosko-bobo) gibi. deplasmanda sağlı sollu oynayıp rakip alana oyunu yığamadıktan sonra batu çok etkili olamaz |
biraz daha zamana ihtiyacı var gördüğü sarı kart ise bilerek yapılmıştı maçı soğutmaya yönelik hareket olduğunu düşünüyorum |
18 yaşında Şanlı BEŞİKTAŞ formasıyla, ilk şampiyonlar ligi maçını old trafford'da manu ile oynayacak kadar şanslı bir çocukmuş tek söylemek istediğim bu.. |
Bence Batuhan'ın 15-20 dakikalık bir performansını değerlendirmek yanlış olur çünkü adam sakatlıktan çıktı ve kaç maçtır oynamıyor neredeyse bir sezon olmuştur bunlarında göz önünde bulundurulması gerek.Ama bence Beşiktaş'a katkı sağlayacak bir futbolcu:) |
bence batuhan şanslı bi futbolcu daha 18 yaşında ve şampiyonlar liginde dev bi takımla oynuyo bu şansını iyi değerlendirmesi gerekir...fazla heyecan yapmasa iyi olur tabi oyuna girdi sarıyı anında gördü :D |
Batuhan Gümbür Gümbür Geliyor Bekleyip Görelim |
Old Trafford'dan ziyade Sivas'ta lazım kendisi bize. Hakkında ne düşündüğümü, ne kadar inanıp, güvendiğimi, beklentilerimi anlatmama gerek yok artık. Haydi Batu. |
qördüğü sarı saLakçaydı.. :D ama istekLi ßeLLi.. |
Batuhani anlatmaya gerek yok artik cok kaliteli bir genc ve bizi cok ileriye götürecek birisi o 15dakika bakmamak lazim sevindirici tabiki hocamiz güvenmis vermis ona sans ama belli daha tercübesiz oynatmamiz lazim yoksa verim alamayiz ondan |
Sormaya Bile Gerek yok , Dün Gördük |
Dün oyuna girerken ve oynadığı süre zarfında oldukça hırslıydı..Yavaş yavaş alıştırıyor MustaFA Hoca |
Son dakikalarda girdiği için oyuna çok şey söylemek yanlış olur ama...Heyecanlı ve istekli olduğu belliydi.. Kolay değil..uzuunn zaman sonra bırakın lig'i böylesine bir maça ilk kez çıkıyor.O sarı kartı görmesini de buna bağlamak lazım.Bir daha aynı hatayı yapacağını sanmıyorum. |
sarı kart olayı normal hırsından dolayı oyunda oldgu sure ıcınde gelen hava toplarını yuzde 90 nını aldı ıyı oynadı sıvas macında ılk 11 oynarsa golu hazırdır |
nasıl bir heyecan vardı batuda ne yapıcağını şaşırdı ama olabilir sonuçta karşısında manu var beşiktaş formasını çok istediği her halinden belli at bu heyecanı gollere başla batu;) |
Uzun bir aradan sonra böyle bir maçta hemde ilk kez ŞL arenasında oymama şansı yakaladığı için hem şanslı hemde bu durumun verdiği heyecanla gördüğü sarıyı normal buluyorum.Umarım ki Mustafa hoca batuhanı ligte ısındırmaya başlar ve gelecekte efsaneler arasında kendisine yer bulur ... |
artik bu cocuk takima monte edilmeli nobreyede yol göstermeli |
batunun yediği sarı heyecanından normal karşılıyorum ben oyuna girmesi beni çok mutlu etti denizlinin batuhanıda düşündüğünü gösterir bu ve bnce çok önemli azar azar oynayarak ısındırcakmı yoksa nihat gibi sürekli oynatarak ısındırcakmı bilemiyorum ama ısındıktan sonra takımın önemli bir parçası olucağını düşünüyorum inşllahta öyle olur izlicez batuyu artık inşallah sivas maçında birazda olsa oynar izleme şansını buluruz özledik onuda çünkü |
artık nobre kesınlıkle oynamamalı batuhan varken bırakın 2.5 mılyon euro alan brezılyalı oyuncuyu altyapımızdakı kendı oz evladımıza sahıp cıkalım sadece besıktas ıcın degıl turkıyenın gelecegı ıcın |
Yüzündeki hırs, onun Beşiktaşlılığıdır. Batuhan oyuna girerken, koşarken, topla buluştuğu ilk anda... Bilmiyorum o an sizde benim gibi İlhan Mansız'ı gördünüz mü? |
Alıntı:
|
BEncE Batuhan Gızlı Bomba fırsat werılse messı gıbı olur..... cok tyeteneklı bence........!!! |
Alıntı:
|
mustafa hoca oynat su batuyu ılk 11 de sıvas macında gol atacak buna cok emınım |
girer girmez sarı kart gördü hasta etti beni ya :@ |
nobreden 10 gomlek fazla 15 dakikada bile anlasildi bu |
BAtuhan oynamalı... MAc eksiği göze carptı ama düzelicekdir |
şımarıklığın bu kadarı da fazla.. |
Türkiye`de Saat: 15:25 . |