![]() |
Fener Olsa Kıyamet Kopardı ! Az evvel gazetelerin internet sitelerini dolaştım, özellikle Hürriyet e inanamadım. Bilmem hangi modelin bilmemneresi manşetten verilirken, Beşiktaşın galibiytetini ancak ararsanız bulabiliyorsunuz. Ayıp değil mi şimdi bu. Bu galibiyeti alan fener olaydı ana sayfalarını sarı lacivert yaparlardı. Hepsinden tiksiniyorum. Ayıp, ayıp, ayıp... |
işte o bakımdan gazete almıyorum ! |
Yıllar önce Manu yedek kadrosunu getirmedimi istanbula feve 3-0 yenmiştide onları kıyamet kopmuştu. Yahu bırakın öyle bi acıtmışızki burdakilerin bile bi yeri ağrıyor... Demek sadece ingilizlere tıklamamışız... |
ya burası türkiye normal böyle şeyler.hürriyet e hiç şaşırmadım. ayrıca bu ülkede manşet olmasın avrupada olsun uefa nın sitesinde olsun. |
bunlarda ezikgillerden desenize |
CEVAP: Boşver kardeşim takma kafana bunları, şeytan ayrıntıda gizlidir derler ve bizde bu ayrıntının derinliklerine GİRDİK gösterilmesi gereken şeyi gösterdik, söylenilmesi gereken şeyi söyledik.. Forza'nın hazırladığı resimde de herşey apaçık ortada... SAYGILARIMIZLA ;) http://img98.imageshack.us/img98/8413/yurrta.jpg |
Diyorum ya biz dün akşam sadece Manu'ya değil ezikbahçe'lilerin alayına geçirdik.Ölü halimizle bile gidip Old Trafford'da manu gibi dünya devini eziyoruz.Basın azize'nin emrinde olduğu için bu zaferi sıradan bir galibiyetmiş gibi göstermeye devam ediyorlar. |
Çokta tıN..;) biz yndk ya sevnci yasadkya ckmasada oLr.. |
Türk BASIN'ın Alışagelmiş Hâli |
olur mu yahu. resmen taraf tutuluyor. Ben artık hürriyet satın almayacağım. herkes kendince gereğini yapmalı. |
Türkiye`de Saat: 13:25 . |