![]() |
(Anket) Tabata'ya Haksızlıkmı Yapılıyor? İyi Forumlar ; Sezon Başında , Olaylı Bir Şekilde Gaziantepspor'dan 8 Milyon € Gibi Astronomik Bir Rakamla Beşiktaş'a Transfer Olan , Japon Asıllı Brezilyalı Futbolcu Rodrigo Tabata Beşiktaş'ın Olaylı Futbolcusu Haline Geldi. Neredeyse Tabata Oyun'a Girdiğinde - Çıktığında ve Oyunda Bulunduğu Süreç İçerisinde Fazla Tezahürat yapılmıyor Futbolcumuza.. Size Göre Oyuncumuz'a Haksızlık Yapılıyormu Taraftar Tarafından ? |
Tabi ki de yapılıyor i yapılmaz mı Mehmet abi adam geldiğinden beri Hoca'yla beraber izliyor maçları :( Bi şans verilse. Halbuki 1 gol 2 asisti de var.Tabi bu rakam yeterli değil ama çok daha iyilerini yapabilecek bi oyuncu. |
kesinlikle bunları haketmediğini söyleyebilirim çok güzel bir tarzı var ve şans bulursa neler yapabileceği daha net görülür o oyundayken herkes ona bkarsa tabiki hata bulurlar oynadığı mevki her zaman bişeyler yapmasını gerektirmiyo bir maçta 2-3 güzel hareket maçn yıldızı yapabiliyo ama oyundayken buna bakılmıyor tabatada 8 milyon euro bunun içinmi diye izleniyor yazık oluyor delgadoyu 3 sene izledik bişey yoktu ama hala baştacı edenler var yani delgado onu hakediyosa tabata kesinlikle bunu haketmiyo diyebilirim rahatlıkla |
O gollerini ve asistlerini sıralamaya başlasın taraftar fazlasıyla hakkını verecektir;) |
tabata bu zamanda kadar oynadıgı kulupler ortalama 1 yıl bıle olmuyo 1 yıldan az kalan bır oyuncu besıktas da fazla duramaz gıttı guzelım 8 mılyon euro ne adam alınırdı o parya |
kesinlikle haksizlik ediliyor tabataya,adam dogru dürüst oyniyormuki hic nasil kendini göstersin..oynadiginda benim gözüme giriyor bir harektlik olusuyor positonlara giriyoruz onla..ama ne yazziki bir cok taraftarimiz ona verilen rakami sucu baskasina degilde tabataya veriyormus gibi davraniyor adamin futbolunu bir kenara birakiyor hatalarina bakiyorlar sadeceonu konusiyor oysaki tabata bizde büyük katki saglayabilir.. |
tabata telloda sakatlanmışken mustafa denizli tarafından sivas maçında bence oynatılmalı hiç şans veilmiyorki adama sivas maçında oynatılsın bakalım ne halta yarayıp yaramadıgını görelim..oynat şu adamı denizli yaa 8 milyon euroya permier ligden 2 tane süper adam getirirdik gitti çöpee |
Alıntı:
|
Tabata'yı Artık 90 Dakika izlemek İstiyoruz Yapabileceklerini Biliyoruz Tabata yetenekli futbolcu Sadece Biraz Sabır Edilmeli |
OutKast'a katılıyorum. Sabır gerek. |
Verilen paraya kızıp futbolcunun üzerine bu kadar gidilmesi yanlış sonuçta parayı tabata kendi cebine koymuyor biraz sabredecek olsak iyi işler yapacaktır ama sadece sabır... |
Aslında Tabata hakkında yargıda bulunmak çok istemiyorum. Çünkü çok kısıtlı sürelerde izledik kendisini. Ancak izlediğim bu az süreye bakarak konuşmam gerekirse; ben Tabatanın yeteneklerine söz söyleyemem ama Beşiktaşın 10 numarası olabilecek kadar iyi olduğunuda düşünmüyorum. Delgado Beşiktaşın 10 numarasıdır da demiyorum fakat Delgado gönderilecekse ben ondan daha iyi birisinin gelmesini isterim. Buna karşın maalesef Tabatada Delgadonun yapamayacağı hiç bir şey göremedim. Tabiki bu benim fikrimdir. Ayrıca ; Bir dönem Tello , Bobo ve bazı yabancı oyuncuların performansının birden bire düşmesinin bir sebebide Tabataya bu kadar çok para verilmesidir diye düşünüyorum. Aldığı parayı hakediyor yada haketmiyor bunu tartışacak kadar çok izlemedim Tabata'yı . Ama ben bu futbolculardaki performans düşüklüğünü birazda Tabatanın aldığı rakamla kendilerininkini ve onun sağladığı katkılarla kendilerininkini kıyasladıklarını ve kötü etkilendiklerine bağlıyorum...Futbol bizim için aşk ama onlar için birazda ticaret çünkü. |
tabata o kadar para verdiğimize hala inanamıyorm... bari lig maçlarnda 9o dakıka oynasınn..! |
artik su tabatayi bi izliyelim ya, ayni sekilde erkan zenginide bi görsek cocuk yedek kulübesinde cürüdü ya |
Ben şunu anlamıyorum.. 10 numaraya ihtiyaç var denildi.. delgado sakat dediler yusuf yaşı ilerledi dediler tello formdan düştü dediler ve tabatayı aldılar tabata beşiktaş tarihinde alınan en pahalı oyuncu yanlış bilmiyorsam tabii.. nese para önemli değil fakat adam iyi bi adama benziyor suratli hızlı pas çevirebiliyor ve şutlarıda fena değil lakin neden oynatılmıyor ? hazır delgado yokken denenilmeli bnce.. |
bu tepkilerin büyük yüzdesi M.denizli'nin onu yanlış yerde ve az sürelerle oynatmasıdır.. En iyi olduğu maçlarda bile 2. yarı başında çıkarttı oyundan.. |
Türkiye`de Saat: 23:35 . |