![]() |
Alıntı:
|
Sen senelerce şikeler sonucu ikincilikte kal, şerefli ikinciliklerle övün, bir gün azizin uşağı bir müzisyen bile demeye utandığım adamın teki gelsin bu iftiraları atsın.. Zaten onu ezikler bile pek ciddiye almıyo.. |
iyide bu adama müzisyen demek olmamış,olsa olsa palyaço olur bundan,başkası olsa o yaptıklarından sonra insan içine çıkamaz ama eziklerin genel karakterinde olan yüzsüzlük fazlasıyla var bu sirk maymununda..,içgüveyi otur oturduğun yerde.... |
bunlar kendini ne zannediyor asıl şikeci olanları tüm dünya alem biliyor o yüzden tüm haberlere :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::bigg rin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: |
Bu adam müzisyen ya Saksafon mu çalıyor bilen eden var mı? |
hayretler içerisinde kalıyorum koskoca doğan medyası bu herifin ellerinde ne hale düşmüş görmüyorlar, kardeşim okumayın şu heriflerin gaztesini, izlemeyin tyv sini ve her ortamda da eleştirelim bu fener yalkakalrını, bize düşen herkese anlatalım ne mal oldukalrını rezil heriflerin |
varol be tuğrul abi::) |
BEŞİKTAŞ ŞİKE YAPMAZ. Bu ülkede şikenin 1 numaralı ismi gsdir. Ardından fb gelir. |
bakalım basiretsiz yönetim bu utanmaz, yalancı ve gerizekalı için yasal işlem başlatacak mı? Çamur at izi kalsın politikası bile değil böyle bir saçmalığı "spor şefi" ünvanında biri yazıyorsa söyleyecek tek kelime yok demektir artık herşey ayyuka çıkmıştır. Hasetlerinden adeta kudurmuş köpek gibi nereye saldıracaklarını şaşırmış olarak saçma sapan işlere kalkışıyorlar Çatlasanızda hasetinizden yırtılsanızda s.. s.. geliyoruz... |
Umursamıyorum...Sizde öyle yapın arkadaşlar.. |
Türkiye`de Saat: 19:37 . |