![]() |
Şampiyon Yola Çıktı! (8'de8) Kartal tutulmuyor! Hafta içerisinde ManU'yu deplasmanda 1-0 mağlup eden Beşiktaş yoluna ligde de doludizgin devam ediyor. Mustafa Denizli'nin öğrencileri 14. haftada konuk olduğu Sivas deplasmanında rakibini Bobo'nun attığı golle 1-0 mağlup etti ve ligde 2. sıraya yükseldi. Beşiktaş Sivasspor karşsında oyunu baştan sona kadar kontrol eden taraftı. Siyah-Bayazlılar karşılaşmada çok fazla gol pozisyonu üretemese de 29. dakikada sahneye çıkan Brezilyalı yıldızı Bobo'nun attığı tek golle rakibini devirmeye başardı. Beşiktaş bu galibiyetle birlikte puanını 30'a çıkarttı ve ligde ikinci sıraya yükseldi. Sivasspor ise bu mağlubiyetle 10 puanda kalartak düşme hattından çıkamadı. SİVASSPOR: 0 BEŞİKTAŞ: 1 STAT: 4 Eylül SAAT: 20.00 HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Ekrem Kan, Neşet Merdin SİVASSPOR: Petkoviç, Abdurrahman, Murat, Sedat, Faruk, Sezer, Cihan, Kadir (Dk. 54 İbrahim Şahin), Musa, Erman, Kamanan (Dk 64. Zita) TEKNİK DİREKTÖR: Muhsin Ertuğral BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Kaş, Ferrari, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ernst, Fink, Tabata (Dk. 64 Uğur), Nihat (Dk. 87 Tello, Ekrem, Bobo (Dk. 42 Nobre) TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli GOL: Dk. 28 Bobo SARI KARTLAR: İbrahim Şahin, İbrahim Kaş, Rüştü |
9 puan almış olduk:Dhaftayada fener bi berabere kalsa tamamdır :D |
Çok Gol Kaçırdık Ama , Hakem Faktörünü de Geçtik.. Diyarbakırspor Maçı ile , Artık Liderliğe Otururuz. İlk Yarıyı Lider Bitiririz. |
oley oley oley şampiyon beşiktaşım oleyyyyyyyyyy |
nobre 50 dk kadar oyunda kaldı izlerken krize girdim ya bir futbolcu (futbolcu demeye utanıyorum) bu kadar beceriksiz nasıl olabilir ? nasıl futbolcu olmuş kenarda oturan genç yıldızımız batuhan girmiyor oyuna neden nobre |
süperiz :Dçok mutluyum ..helal olsun beşiktaşım.. Saldır Beşiktaş Sensin Şampiyon Ne Cimbombom Ne Fener Ne de Trabzon Her zaman her yerde. Şampiyonlar Liginde Kral Sensin bu alemde ...:):) |
OooooleeeeYYYYY Saldır BEŞİKTAŞIM OleeeeYYYYY :) |
her ne kadar 1 atsak ta ben genelinde oynanan oyundan çok memnun kaldım.çok iyi pas yaptık.bilemiyorum belki rakip zayıf olduğundan belki de takım rayına oturdu sonunda ama çok beğendim oynanan oyunu |
geliyoruzz uleynnnn:D:D |
Haftaya Eskişehir Feneri Mutlaka Yener Bizde Diyarbakırı Yeneriz Ve liderlik Koltuğuna otururuz Bugünde Dediğim Gibi Artık Ok Yaydan Çıktı Geçen Senenin çifte Kupalı şampiyonu Yine Geliyor Hemde Gümbür Gümbür |
bobo'nun 2. göLü harbiden ofsaytmıydı yaa ? :D néysee .. beKleyin biZii ßu senede $ampiyon bizi uLeynn!! :D |
bu senede şampiyonuzz ulannnnnnnnnnn:party: |
Rıza hoca fener ve fener taraftarına ayar olduğu için haftaya ezikler puan kaybedicektir ve bizde liderliğe yükselicez ! Geliyoruz ! |
Takımın bugün ortaya koyduğu mücadele ve kazanma hırsı gerçekten çok güzeldi.Özellikle 2 üst düzey maç yapıp uzun yolculuklardan sonra zor bir deplasmana gelip galip dönebiliyorsak birşeylerin düzeldiğini söyleyebiliriz demektir. bugün oynanan futbola baktığımızda ben özellikle Ernst,Bobo ve İ. Kaşı gerçekten beğendim. Tabata ise oyunun ilk yarısında özellikle çektiği şutlarla etkili oldu ve direkten dönen topu gol olsa gerçekten onun içinde çok güzel olacaktı ve şunu düşünüyorum ki bonservisi için antepe verilen paranın üzerinde yarattığı stresden dolayı özellikle taraftara kendini sevdirebilmek için aceleci davranmasının sıkıntılarını yaşıyor.biraz sabredecek olursak bence verilen parayı unutarak (sonuçta burada tabatanın hiçbir günahı yok ) tabatayıda kazanabiliriz. Bobonun ise oyunda kaldığı süre içerisinde ki isteği son derece gzeldi.eğer sakatlanıp çıkmasaydı bence 2. ve belkide 3. golü atması içten bile değildi. İ.Kaş ise bugün hem kademe anlayışı hemde hücuma verdiği katkı ile kesinlikle çok iyiydi. Oyuncu değişikliklerinde ise tabata değişikliği yapıldığında alınması gereken ilk isim bence yusuf yada tello olmalıyken manasız bir şekilde uğuru almasını çözemesemde ve maçın sonlarına doğru bulduğumuz 3-4 pozisyonda başrol oynayan Tellonun geçtiğimiz seneki performansına doğru kıpırdanmaların olmasını gördüğüme sevindim :) |
ligin başında şampiyonluk yarışı fener ve cimbom arasında geçer diyen basın ne diyecek çok merak ediyorum.. |
Cok gol kaciriyoruz yaa.. 4e bir nsl kacirdik yaa.. Deli Ibo yapti yine yapacani :D |
özgüvenimiz yerine geldi en önemlisi o. İbrahim Kaş çalım atıyor dripling yapıyor orta yapıyor deniyor bu da özgüvenden kaynaklanıyor... en kısa zamanda nobreden kurtulmak gerekir hiç bir katkısı yok ne güzel batuhanıda kiraya vermedik bir an önce takıma adapte edilmeli zaten holosko ve nihatta var bu lig için yeterliler... ernst ve ferrari için bir iki şey söylemezsek olmaz muhteşemsin fabian ernst tam bir kartal ruhuna sahipsin yılmayan her zaman çalışan...ferrari ise türkiye liginde futbol oynayan en klas 3-4 stoperden biri her takıma lazım... son olarak mustafa hocam bobo veya yusuf sol açık oynamadığı sürece bu takım her maçta 3-5 net gol pozisyonu bulur oraya ekremi yerleştirdin aslında ekrem orayı kaldırabilecek kapasitede bir adam olmasada yinede şu an yapabileceğin en iyi işi yaptın.Devre arasında transfer beklediğim mevki sol açık umarım yapılır... |
GE-Lİ-YO-RUZ |
haftaya lider oluruz kısmetse.. şampiyonluğun en büyük adayı zaten beşiktaştır böyle söyledik hep zaten inandık takıma inşallah bundan snra hep böyle devam edicez gol kaçırma rekoru kırdık yan hakem dün maçta değildi |
Bu senedemi fb ile gs kotu.Birakin bu isi besiktas yeteri kadar top oynuyor.Tek farkimiz gs ile fb kotu oynadikca kazandi bizim kaybettigimiz donemde.14 haftada hangi takim sadece 6 gol yemis... |
Hocayı ve oyuncuları kutluyorum, yine önemli bir galibiyete imza attılar...Beklediğimden de iyi bir oyun ortaya koydular, yorgunluk fazla göze çarpmadı, takır takır topumuzu oynadık, maçın kontrolünü elimizde tuttuk, oyunu biz yönlendirdik, topu topu 2 pozisyon verdik Sivas'a, basit hatalardı onlar da...Maçta Bobo'nun verilmeyen bir golü var, ofsaytlan kesilen 2 gollük atağımız var, Fink'in gollük şutunu engellemek için yapılan bir hamle vardı ikinci yarıda, penaltı verilebilirdi bence, Ekrem'in net bir pozisyonu, bir de İbo'ylan 3'e 1 yakaladığımız bir pozisyon vardı, çok netti bunlar, daha çok gol bulabilirdik ama gerek beceriksizlik gerekse yan hakemin yanlış kararları golleri getirmedi... Maçtan önce bu maç ne olur deseler direkt Beşiktaş 1-0 alır derdi çoğunluk, öyle de oldu, neticede yanılmadık, seri galibiyetlerimiz 1-0'da olsa devam eder umarım...Haftaya lider olma şansımız var, yüksek bi olsalık hem de bu... |
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ IM emin adımlarla ŞAMPİYONLUĞA gidiyor tuta bilene aşkolsun yürü be karakartalım kim tutar seni |
Geçen sezonki helal şampiyonluklarımızı ezikbahçe ve cinconun kötü oluşuna bağlayan basın bakalım şimdi ne bahane bulacak.Hani bu sezon başında cincon ve ezikbahçe'yi uzay takımı ilan edip, Beşiktaş'a uefa kupasına bile katılamayabilir diyorlardı.Bu çok önemli virajlardan 7rabzon'u deplasmanda 2-0 yendik şans dediler, çekirge dediler, haftaya ezikbahçe forvetleri bu kadar beceriksiz olmaz dediler.Ezikbahçe'ye ezici bir futbolla 3 tane taktık, hakem dediler,ezikbahçe'nin penaltısı verilmedi dediler (kaldıki o pozisyonun penaltı ile uzaktan yakından alakası yoktu) o pozisyondan önce Lugano kasabının Bobo'yu ensesinden çekip yere düşürmesine değinmediler bile, Manu fark atar dediler, deplasmanda yendik paf takımı dediler.O da yetmedi, onca yorgun maç programına rağmen 2 hafta dinlenmiş 5iva5'ı bir net golümüzün sayılmamasına ve en az 4 net gol pozisyonu kaçırmamıza rağmen yendik.Anlayacağınız bu satılmış basında mazeret bitmez.Avrupadan kupa alsak ona da bir kulp bulurlar.Biz kazandıkça basın korkudan tir tir titremeye başladı. Bunca badireler atlattıktan sonra 8 maç üst üste kazanmak, hele de gol yemeden kazanmak her babayiğidin harcı değildir.Haftaya liderliğe oturduktan sonra basın yeni bahaneleri ile çıkacak karşımıza, Allah onları bildiği gibi yapsın başka da bir şey demiyorum. |
Feneri şampiyon yapan RENKLİ BASIN nerdesiniz lannn ?? Kartal'ın gözü açıldı çok fena GE-Lİ-YO-RUZ lenn :D Allah'ın izniyle 14. şampiyonluk kupamızı kaldıracağız! |
en son milne zamanın da 3 sene üst üste şampiyon olmuştuk. umarım bu sene de şampiyon oluruz da deliler gibi kutlarız. BEN ŞİMDİDEN HEYACANLIYIM. haydi saldır kartalım. |
macda iyi bir besiktas gördüm skor 1-0 olabilir ama sansimiz vardi belki ilk defa bukadar net bulduk sanslarimizi istedigimiz anda geriye cekildik istedigimizdede ileri ciktik sivas son dakikalarda bastirdiginda bile istedigimizde oyunu bizim lehimize cevirebildik bu cok önemli...oyuncularimiz gercekden cok iyilerdi boboda cok daha iyi oyniyor cok daha istekli oyniyor . deli ibomuzda beni cok sasirtiyor üst üste üst düzeyde maclar cikartiyor ama 4e1de yine eski ibomuzu hatirlatir gibiydi :D sonuta 8de8yapdik arkada ferrari gibi bir adam öndede bobo gibi bir adam ve yanimizda taraftarin destegiyle kimse bizi durduramaz bu saaten sonra .. |
tek korkum ernste doping çıkması ya bi adam bu kadar koaşar mı ya. :D helal olsun ernst |
Bünyamin Gezer koltuğunu yan hakemlere devretmişti. |
Türkiye`de Saat: 06:05 . |