![]() |
(Anket) İlk Yarı Puan Durumu Nasıl Olur ? Sezonun İlk Yarısının Bitmesine 3 Hafta Kala , Liderlik Yarışı Devam Ediyor.. 3 Haftadır Puan Kayıpları yaşayan Fb ve Gs , Zirve İçin Savaşan Kayseri ve Bursa .. Zirvenin En Yakın Takipçisi Beşiktaş Arasında geçen Zirve Yarışı Nasıl Sonuçlanacak ? Sezon Nasıl Bitecek ? Şu anda durum: 1.Fenerbahçe 31 2.Besiktas 30 3.Bursa 29 4.Galatasaray 29 5.Kayseri 28 Kalan maçlar: BJK *Diyarbakir *Manisa (D) *Bursa F3N3R *Eskisehir (D) *Ankaragücü (seyircisiz) *Trabzon (D) Bursa *Kayseri (D) *Ankaraspor = 3 puan *Besiktas (D) Geyse *İBB *Antalya (D) *Gençlerbirligi GAYSERI *Bursa *İBB (D) * Antalya * NOT Bu Bir Açık Ankettir. |
Diyarbakir, manisa maclarini aliriz diye düsünüyorum, belki bursa maci berabere biter ama yenilecegimizi düsünmüyorum daha bu sene |
Beşiktaş 39 FB 38 GS 38 olur gibime geliyor |
birinci beşiktaş gerisi faso fiso |
Fenerin puan kaybetme ihtimali daha fazla gibi Biz takılsak takılsak bursaya takılırız gibim geliyor |
bjk 37 f3n3r 36 gayse 36 bursa 34 gayseri 33 bence böyle olucaktır puan durumu |
bursa maçımız var bi tek sakat her türlü sonuç çıkar :S diğerleri çantada keklik |
İlk yarıyı 37 puanla % 85 ihtimal lider bitiririz İkinci sırayı 35 puanla Fenerbahçe üçüncü sırayı 33 puanla bursa dördüncü yine 33 puanla gayse beşinci yine 33 puanla gayseri olur diye tahmin ediyorum.. |
Fikstüre göre Beşiktaşımızın devreyi lider bitireceğini söyleyebiliriz...Fb Es es ve Ts deplasmanlarından en az birinde puan kaybedecektir bence, 2'sinde de puan kaybetme ihtimali yüksek...Bizim ise Manisa deplasmanı var zor olarak, Bursa maçı da zor geçecektir ama taraftarın desteğiylen o maçı alabiliriz, Manisa maçını yine 1-0'la atlatırsak garanti lideriz diyebilirim... Eğer ilk yarıyı lider bitirirsek, Ş.Liginde de gruptan 7 puan çıkarırsak Denizli'ye helal olsun diyeceğim valla, yine tutturacak... |
BEŞİKTAŞ ım ilk yarı sonunda ligin en tepesinde olacağı için diğer takımların nerede olacağı beni ilgilendirmiyor gerisi fasa fisooo |
Ben Son 3 maçımızdan En Kötü 7 Puan Çıkartacağımızı Düşünüyorum . 37 Puan Fenerin ise 3 Maçınıda Kaybedeceğini Düşünüyorum :) Rakipleri Çok Zor :D 31 Puan Bursa En Fazla 5 Puan Toplar 34 Puan Gayseri En fazla 7 Puan Toplar 35 Puan Gayse İse En Fazla 7 Puan Toplar 36 Puan 1-Beşiktaş |37| 2-G a y se |36| 3-Gayseri |35| 4-Bursa |34| 5-Fenev |31| İlk Yarı Sonucunda Büyük İhtimal Tablo Bu Şekil Olur . Kısa Bir Not : Bizden Sonra Fenerin zaten Dikiş tutmayacağını Biliyorduk Bunu Kasımpaşa maçındada gösterdiler ARtık daha Dikiş Tutmaz 3G'ye Devam :D |
BJK *Diyarbakir----3 puan *Manisa (D)---3 puan *Bursa--------1-3 puan arası F3N3R *Eskisehir (D) 1-3 puan arası *Ankaragücü (seyircisiz)---3 sonucada açık *Trabzon (D)---3 sonucada açık Bursa *Kayseri (D)--1 puan *Ankaraspor = 3 puan *Besiktas (D) inşallah üç puan karakartallarımın olacaktır Geyse *İBB---a.avcı maçı verecektir---3 puan *Antalya (D)---belli olmaz *Gençlerbirligi----3 puan GAYSERI *Bursa 1 puan *İBB (D)1 puan * Antalya 3 puan |
Ben 3 maçtan 9 puan çıkarırız diyorum. Hele bursa maçı hiçte öyle zor filan geçmeyecektir göreceksiniz. Tabi eğer önemli oyuncularda sakatlık ve cezalı olmazsa. Biz 9 puanımızı alalımda soğuk ve ölümcül nefesimizi enselerinde hisstetikçe onlar daha çok puan kaybedecekler. |
39 puanla lider tamamlarız ! |
liderlik bizimdir:)inşallah |
39 puanla lider kapatiriz, ayrica onbirde onbir ve 17 macta sadece 6 gol kalemizde görmüs olacaz bu gdiste :D |
1-bjk 37 2-f3n3r 36 3-geyse 36 4-kayseri 35 5-bursa 34 tahminim bursayla olan maçımızın berabere biteceğidir hatta skor tahmini 0-0 geri kalanı rahat alırız... |
en kötü yerimizi koruruz en ii ihtimallede 3 puan farkla lider oluruz... |
fb 38 bjk37 gs 36 |
İlk yarıyı büyük bir olasılıkla lider bitiririz, diğer bir ihtimal ve en kötü ihtimal 2.lik ile bitirme gibi bir durumumuz olur diye düşünüyrm.. |
beşiktaş'ın 3 maçtan 7 puan alacağını düşünüyorum, 9 da olabilir ama bana göre en olası sonuç bu olur, fenerbahçe artık iyice dibe vurdu son periyottaki sonuçlar açısından, tekrar galibiyetler alacağını düşünüyorum, 2 galibiyet 1 yenilgiyle ilk yarıyı bitirme olasılıklarını fazla görüyorum, galatasaray'ın ise 7-9 puan arasında puan alacağını düşünüyorum, kısacası bjk ve fb'nin 37, gs'ın ise 36 veya 38 puanda ilk yarıyı bitirme olasılıkları yüksek, bbursaspor ve kayserispor'un şampiyonluk yarışında olabilmeleri şu an için çok zor olduğundan onları bu skalaya dahil etmiyorum... |
1-BEŞİKTAŞ 39 2-gs 38 3-fb 37 4-Bursa 33 5-Kayseri 33 |
Tahminim lider kaparız ilk yarı.Aman aman top oynamıyoruz ikinci yarıya iyi başlarsak 30. hafta çok bile 25. hafta ilan ederiz :P :D:D:D |
gs - i.bb maçında puan kaybedecek.Fb eses ve trabzon deplasmanlarından puan alsa süpriz olur.Ankaraspordan beleş puan alalcak olan bursa bize çelme takarsa lider bursa biz onlara çakarsak lider biz oluruz.ayrıca gs nin antalya deplasmanıda öle kek bi maç deil.Bursa maçı lideri belirler.Amam bursa kayseri maçından sağ salim çıakrsa oda.. |
bz 30 yprız gerisi önmli deil zaten |
Bence en kolay maçımız bursa maçı olacak 39 puanla ilk yarıyı lider geçeriz diye düşünüyorum.. |
Türkiye`de Saat: 03:14 . |