![]() |
http://this11.com/boards/1259589168921027.jpg tmm bu takımı tuttum zorlu deplasmanlarda ekrem sağda nihatın yerine sol onde ise ismail loynasın biz s sene yenilmeyiz... |
Delgado'nun dönmesi takimimiza olumlu yansir diye düsünüyorum cünkü bence kaliteli bir oyuncu Delgado ve biraz zaman verilirse bunuda kanitlayabilir ;) |
Bence de tabata gitmeli yabancı olarak ama buna ihtimal vermiyorum demirören bunu göze alamaz bence. En doğru kararı hoca verir beyler bence bu aşamada bobo gitmemeli benc ekesinlikle hatta 2 yabancı gitmeli diye düşünüyorum bendelgadoyla birlikte carew tipi bir yabancı golcü alınmalı diyorum ama mustafa hoca trasnfer yapmayacağız dedi programda. |
onsuz bu takım iyi şu an çok sevmeme rağmen artık gitmesi lazım |
fink ernst ferrari sivok bobo tello gönderilmemeli yoksa 2004 teki gibi olur mansız nouma gitti şampiyonluk gitti. en iyisi tabata gitsin holoskoda gitsin iyi bir forvet daha alınsın artı nobredende kurtulma zamanı geldi verelim fenere |
arkadaslar yapmayin allah askina yaw:) delgado'nun sakatlanmasi gecen sezonu cifte kupayla kapatmamizdaki en büyük etkenlerden oldu... Delgado simdiye kadar is yapmadi, 6 ay sakatliktan sonra gelip hayatinin futbolunu mu oynayacak? Insallah beni utandirir ve Besiktas'imizin gol yollarindaki sIkIntIsInI cözer, asist manyagi yapar forvetlerimizi:D |
Alıntı:
|
Tabata ve Yusuf'tan daha kaliteli ve olduğu kesin ama maç eksiklerini tamamlayıp kondisyonunu diğer beşiktaşlı futbolcuların seviyesine çıkartmak zorunda yoksa eskisindende kötü olacağını düsünüyorum.Umarım şans yanımızda olur Delgado içinde Yeni bir Doğuş olur 2. yarı .. |
Alıntı:
kontenjanı açmak için holosko-tello gitmek istiyorsa bobo yollansın. yerli olarak bi sercan için kullanılır onuda ertuğrul abim istemez batalla var. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:50 . |