![]() |
denizli ne derse o doğrudur :D |
Hoca kesinlikle karşısındakine güven veriyor. Ben inanıyorum 30 diyorsa 30 haftada şampiyonuz |
inanmamak elde değil ki bu adam pazarlamacı falan olsaydı kesin dünyanın en zengin adamı olurdu :D |
göreceğiz bakalım ne olacağını. benim tahminime göre bunlar psikolojikmen yapılan açıklamalar çünkü 26. hafta dedi çıktı, 14.-15. hafta dedi çıktı şimdi herkeste bi düşünce hakim acaba buda çıkar mı karşı tarafa bi baskı çöküyor otomatikmen. aynı zamanda da oyuncularımıza motivasyon oluyor. bende ardaya katılıyorum son hafta bursada bursayla oynayacağımız maça kaslın şampiyonluk yenelim şampiyon olalım :D :D :D |
Bence konuşmaya gerek yok. Şampiyon olsan da olmasan da bizimkisi büyük bir aşk hikayesi Beşiktaş'ım... |
Alıntı:
|
Ş.Liginden 7 puan alırsak ve devreyi lider kapatırsak Denizli'nin bu dediğine de inanırım ben...Adam rakipleri kendi takımından daha iyi tanıyor bence..:)..Daha çok puan kaybedeceklerini düşünüyor, ben öyle düşünmüyorum ama bundan öncekileri de öyle düşünmüyordum Denizli'nin dedikleri çıktı, yine öyle olur umarım... |
mustafa denizlinin antrenorlugunun en buyuk parcasi bu buyuk takim antronoru olabilme ozelligini iyi sergiliyor ben hocaligini asla sevmedim ama yaptigi bu iyi isi asla gozardi edemem adam resmen dedikleriyle butun kamuoyunu takimdan uzaklastiriyor ve takim ustundeki baskiyi azaltiyor psikolog olsaymis yeri varmis harbiden |
Söyledikleerinde haklı bu sene baya aday var ama yine biz şampiyon olucaz |
Türkiye`de Saat: 12:12 . |