![]() |
Levent Erdoğan İstifa Etti ! Beşiktaş Kulübü`nde olağan seçimli genel kurula 2 ay kala, asbaşkan Levent Erdoğan, görevinden istifa etti. http://resim.haber1903.com/Manset/Gleventerdogan1.jpg Levent Erdoğan, istifa dilekçesini bu sabah kulübe gönderdiğini söyledi. Erdoğan, bazı ilkeleri nedeniyle görevine devam etmesinin mümkün olmadığını belirterek, “Genel kurul dönemine girilmiş olması sebebiyle de görevimin devam etmesinin etik olarak uygun olmadığını düşünerek istifamı verdim” dedi. Erdoğan, Ocak ayı sonunda yapılacak seçimle ilgili olarak da “Seçim döneminde ne şekilde ve kiminle hareket edeceğimi önümüzdeki günlerde yapacağım basın toplantısıyla açıklayacağım” diye konuştu. Levent Erdoğan, siyah-beyazlı kulübe gönderdiği istifa dilekçesinde ise “Olağan seçimli genel kurul dönemine girilmiş bulunduğundan, yönetim kurulu üyesi olarak faaliyetime devam etmemin uygun olmayacağı düşüncesiyle Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Yönetim kurulu üyeliğinden istifamın kabulünü diler, saygılarımı arz ederim” ifadelerini kullandı. (aa) |
M.Aksunun listesine giricektir büyük ihtimal..;) |
murat aksunun listesine girmesin sakın.... yeni kurtulduk bide aksuyla seçilmesin |
Murat Aksunun listesinde yer alacagından istifa etti bana kalırsada |
kurtulduk sonunda. murat aksunun listesine giripte bu başkan kulübü bıraksın mı diyecek. murat aksu onu listesine alıcağını sanmıyorum. umarım almaz |
Boş Boş Konuşan Bir Yöneticiden Kurtulduk . Murat Aksu'nun Listesine Alacağını Sanmıyorum Murat Aksu Daha Güçlü bir Liste ile Seçimlere Girecektir . |
Alir alir :D..Cünkü Derneklerle L.Erdogan aralari cok iyi ve L.E. Derneklere cok yardim etmistir yani ona cok güveniyorlar..Kücük bir koz :D..Ama tabikii secimi etkilemez |
oh oh iyi haber devamini bekliyoruz |
yapdigi en dogru adim budur herhalde |
Başka bir Aday'ın Listesine Girmek için yapmıştır , Umarım Yönetime ADIM ATAMAZ ! |
bizim için iyimi kötümü bilemiyorum çünkü aksuyla gelicek diye korkuyorum öyle bir zamanda istifa etti ki biriyle kesin giricek yönetime bnce |
bencede murat aksunun yanında görev alacak ve murat aksu nun kadrosuu diğerlerine göre daha güçlü olacak |
hayırlı olsun m.keçelinin listesinden yeniden yönetim kurulu üyeliğine aday olacak muhtemelen.. |
Levent Erdoğan hiç yakışmıyodu yöneticiliğe ya :D takıma dışardan destek verse daha makbul |
Levent Erdoğan kimin listesine girerse, o kişi gözümde Demirören'in durumuna düşer. Yapmayın, etmeyin. |
hayırlı olsun çok üzüldüm yaww:D:D |
pFF $mdi kurtuLduk ama yiné geLmeSé ke$kee :D |
istifa ettiğine sevinmiştim sevmiyorum ben bu adamı ama inş. murat aksunun listesine girmek için etmemiştir istifa tam kurtulduk derken başımıza yine bela olmasın:D |
hayırlı bir olay kulübümüz için :) demirören de gider mi acaba birgün? :s |
çok üzüldüm bi taraflarımdaki yağlar eridi puahahhahah saha içinden sonra saha dışından da güzel haberler alıyoruz tanrılar bizi istiyorr .... :D |
murat aksunun listesine girecek, |
aldığı en iyi karar istifa kararı idi tebrikler |
Bayram ilan etmeliyiz bu haftayı...Sivas galibiyetinden daha çok sevindim valla... |
bu adam koltuğunu boşu boşuna bırakmaz yüzüne bakarsanız zaten anlarsınız nasıl biri olduğunu.. Var olduğu sürece zarardan başka birşey değildi daha yağlı bir kapı bulduğu için ayrılmıştır. vardır bir planı |
Türkiye`de Saat: 02:00 . |