![]() |
valla ne avantaj sağlar bilmiyorum ama hem arkası hem babasının çevresi hemde BEŞİKTAŞ içinde ki adamları sayesinde yeniden seçilecek gibi duruyor. Sonuçta karşısında güçlü bir adayda yok. Bir yandan umarım yanılıyorumdur diyorum ama kafamı öbür tarafa çevirip murat aksuyu görünce de acaba gelirse daha kötü olurmuyuz diye düşünmeden de edemiyorum.. Allahım sen sonumuzu hayır eyle.. |
bende avantaj saglar diye korkuyorum zaten, nerdeyse besiktas kazamasin diyecem ya ne halere düsürdü bizi bu rezil baskan |
Avantaj sağlayıp sağlamıcağını ocak ayında hepimiz görices..Ama İnş sağlamas çeker gider.. |
valla,inşallah gider ama bunun cevabı Ocak'ta belli olur..Beşiktaş tüzüğü olan bir kurumdur ve Genel kurul ne derse o olur.. Ayrıca sevgili Gökhan'cığımın aksine takım Ş.L ni alsın Demiröreni sırtıma alır İstanbulu dolaştırırım.. |
Duygusal tepkiler vermeyi seven bir yapımız var etki yapabilir bence. |
Alıntı:
Abi valla sen dolaştırırsın ben yine Yeter Y.D Yeter diye bağarırım. Bazı arkadaşlar bu sözlerimde ne kadar samimi olduğumu geçen sene ki şampiyonluk kutlamalarında da görmüşlerdir. Stadta Y.D çağarıldığında herkes alkış yaparken biz kalkıp Yeter diye bağarıyorduk. Günlük başarılara endeksli değil benim takdir mekanizmam seninde öyle olmadığını biliyorum. Tabi ki başarıda sevinicez ama bu adam başımızda bulunduğu sürece protestoma devam ederim ben. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Etsen ne olacak mantığından çok saf belli etme durumu bizimkisi ;) |
kesinlikle etki edicektir ama artık genel kurulumuzdaki yöneticilerimiz büyüklerimiz gözlerini açsın biraz demirören gerçekten bir çok yanlş yaptı hep denizli düzeltti onun yanlışlarını bunu görüp takım ne durumda olursa olsun yanlış yönetiliyor denilip demirörenin seçilmemesi gerekir |
Türkiye`de Saat: 21:55 . |