![]() |
Zaten Maçın Başında Belliydi Nobre Bu takımda varsa Gol Felan Beklemeyin |
boşa verılen paralar.. |
ulan macın masında dedım nore var bıttı mac gol atamayız olan oldu bırde 2.5 mılyon euro alıyor takımdakı dengelerı bozuyor nıhat desen amatör futbolcu gıbı oynuyor bu mactakı puan kaybının sorumlusu denızlı bu arada yeter yıldırımdemıroren |
nihat geldıgınde yapılan yorumları da bılıyoruz sımdı noldu da dondunuz boyle sabretmeyı ogrenın bıraz... |
Bu herif senede bir mantıklı yapıyor şu transferi.Bıraksın gitsin artık. |
Nobre konusunda bende herkesle aynı şeyleri düşünüyorum ancak nihat konusunda bu kadar sert ve ters konuşmaları doğru bulmuyorum.Nihat üzerinde ki o baskıdan kurtulduğunda hepimiz nasıl alındığında mutlu olduysak golleri attığında da o kadar sevineceğiz.Sadece biraz sabır.. |
Fark olucak maç berabere bitti kahrolmamak elde değil maalesef.. Dün akşamda gördüğümüz gibi nobre ile nihat şuan için takımın oyun stilini bozuyor, benim anlamadığım Mustafa Denizli bunlara nasıl tahammül ediyor !! Bu puan kayıpları elbetteki olucak ama Bobo ve Batuhan varken neden ayağında top tutmasını bilmeyen nobre ? Beğenmediğimiz SerdAr Özkan, Formsuz Nihattan çok daha iyi performans gösterirdi dün akşam.. Umarım bu kaybettiiğimiz 2 puanı aramayız ! |
Nobre, Tabata ve Nihat kesinlikle yollanmalidir.. Buyuk zarar ederiz ama olsun bunlarin takimda olmasi Besiktasa daha cok zarar veriyor!! Demiroren allah senin belani versin!! Yeter defol git artik Antepe baskan ol !! |
nobrenin oynadığı topu ben bu idmansız halimle oynarım ya!... aldığı paranın tekkuruşu helal diil yazıklar olsun sana ve demirörene!.... |
nobre artık kesin gitmeli nihatta eğer hep böyle devam edecekse aynen oda yeter artık yaa bu ne böyle Beşiktaş gibi bir kulüpte futbolcusun ama futbol oynamaktan bir habersin ayıptır yeter artık denizli-demirören devamında da nobre gitsin.. |
Türkiye`de Saat: 01:08 . |