![]() |
Mustafa Denizli sana dun cok kufr ettim.. Nedir bu Nihat, Nobre ve Tabata israri? Bunlar oynadimi yenemiyoruz yeter artik!! Defolun gidin bu takimdan!! Aldiniz para haram olsun !! |
kaçırdığı gole inanamadım sanki yeni yetmeler gibi ne yapıcaanı bilemedi pozisyonlarda heleki yusufa vermek istediği topuk pası benim bildiğim nihat orda pas vermez direk kaleye yapıştırır topu... 2. pozisyon hele kaçmaz yani çok rahat sağına alabilrdi panikliyomu acelemi ediyo anlamadım.... ama neden böyle olduunu kendisine sorması gerekiyo ;) |
Ayıptır ya ayıptır ! Nihat'ın kaybettirdiği şeyleri görüyorsunuz sadece ! |
Kaç Kere Gol Pozisyonuna Girdi , Kaç Kere Gol Kaçırdı , Kaç Kere Orta Yapamadı , Kaç Kere Pas Veremedi.. Tepki Normaldi Fazlasida Abarti olurdu , Tüm Temennimiz İkinci Yarıda Böyle Futbol Oynamaması. |
Alıntı:
bu sene kazandırdığı şeyleri söylesene... |
ıslıklayanlar kadar susturanda vardı maçta..gına getirdi atamadıkça haklıydılar ama ayıp oldu |
Alıntı:
|
Alıntı:
o zaman biz delgadoyu niye bekliyoruzki? delgado gelicek diye bi yabancımızdan neden kurtulmaya çalışıyoruz? senin sölediklerine göre delgadoda ikinci yarıda takıma hiçbi katkı sağlamicak demektir.. 2 ay futbol oynamayıp tekrar başlayan biri için 4 aylık bi süre fiziksel açıdan kesinlikle yeterli olması lazım doğru çalışıldığı takdirde.. nihatın sorunu kafasında bence |
Alıntı:
|
bence artik nihati kenara alip yeni seneye hazirlamak lazim kalan 2 maci da oynamasin yoksa cocuk daha da yerin dibine girecek |
Türkiye`de Saat: 05:40 . |