![]() |
Alıntı:
|
TUNCAY ÖZİLHAN!! |
yıldırım demirören gitsinde kim gelirse gelsin... |
Bir donem icin Suleyman Seba gelsin, kulubu toparlasin.Besiktasin menfaatleri yerine kendi menfaatlerini dusunenlerin kuluple alakasini kessin.Bunu yapacak yasayan tek insan SEBA dir.Bu yapilmadikca isimler degisir zihniyet degismez. |
Önemli olan ilk baş demirörenin seçimi kaybetmesi. Benim istediğim Hüsnü Güreli, İbrahim ALtınsay, Murat Aksu, Tuncay Özilhan gibi isimlerin aynı yönetim altında toplanması.. Buda olmucak 1 dua |
Herkez bazı isimlerde hemfikir zaten, Tuncay Özilhan, Hüsnü Güreli, İbrahim Altınsay gibi isimler Beşiktaşımızı ileriye götürecek kişiler...Ama görüyoruzki bunlarda tık yok, başkanlıkla ilgili, hatta yönetime girmeleriylen ilgili haberler duyamıyoruz, onlar istemiyorsa burda çırpınmanın bi manası yok... Murat Aksu gibi olacaklar, ben adayım, Demirören'in karşısındayım diyecekler...Ben şu anda Murat Aksu'yu sonuna kadar desteklerim valla, adaylığını açıklaması bile cesaretli olduğunu gösterir, sonuçta herkez biliyorki ne yaparsa yapsın Demirören seçimlerde maalesef favoridir!. |
keşke ibrahim altınsay olsa yada birinin kadrosunda yer alsa. şuan için öncelik demirörenin gitmesi gelecek kişi 2.planda kalmış durumda |
Alıntı:
|
Erdal Acar.. |
Türkiye`de Saat: 23:18 . |