![]() |
auman'ın meşhur şapkası vardı mavi :) iyi kaleciydi aslında kurtardıkları yediklerinden çok ama akılda her zaman kötü şeyler kalır.. Münch sol kanatta dinamo gibiydi çok hızlı iner çizgiye ve nefis keserdi. Kuntz da iyi bir golcüydü. Zaten benim düşüncem yabancı oyuncu alacaksan ya alman olacak ya da ingiliz.. |
Orta Sahanda Alman,Defansında İtalyan,Hücum Hattında Brezilyalı Olucak Ferrari,Ernst,Fink,BoBo Bu Futbolcuların Etrafınada Türk oyuncuları diziceksin. |
munch ün güzel olduğunu televizyonlarda eski maçları izlerken görüyordum gerçekten onun yerini dolduran biri daha gelmedi..fink ve fabian hariç bi de munch diğerlerini bilmiorum. |
Markus münch beşiktaşa geldiğinde ilk okul 4. sınıftaydım.Bitane beşiktaş formam vardı o formayı giyip maç oynadığımda münch zannediyordum kendimi uzaktan kaleye şut atıyordum.Hiç kaleye gitmiyordu şutlarım o sebebten mahalle maçlarında oynatmazlardı beni.Vay be yaşlanmışım. |
münch cok iyiydi hosuma gidiyordu oyun tarzi |
Stefan Kuntz 30 küsür yaşındayken bize gelmişti ve onun olduğu dönemde takım dökülürken Stefan gerçek anlamda tek başına maçlar alıyordu.. Bunun anlamı da daha sonra o yaştan sonra milli takıma davet edilerek 96 İngiltere Avrupa Şampiyonasında forma giymişti.. |
Bunların arasında Münch ve Scheferi iyi biliyorum.Maçlarını da izlemiştim.iyi de olsalar şu anda Fabian Ernst bunlar arasında en üstte:) |
Türkiye`de Saat: 05:01 . |