![]() |
Bjk Kongre Üyelerine ... BesiktasForum.NET söz yine sizde... Ocak ayında yapılacak olan seçimli olağan kongre öncesi kongre üyelerine iletmek istediğiniz mesajları bu başlık altında paylaşabilirsiniz. |
allahinizi ve besiktasimizi seviyorsaniz demirörene destek vermeyin |
ŞEREF'inizle oylayın, HAKKI olan kazansın |
ne olursa olsun çok başarılı olacağını bilsemde şu saatten sonra kesinlikle demirören şeçilmemelidir o makama yakışmıyacak davranışlarda bulunmuştur. ve kongre üyerleri, geri kalan adaylar arasında seçim yaparken kişisel husumetlerini bir kenera bırakıp beşiktaşın menfaatlerini düşünerek seçim yapmalarını rica ediyorum |
besıktası sevıyorsanız bu takıma ıhanet etmyınn... kımın projesı kımın besıktası sırtlayabılecek yonetımı varsa ona oyunuzu verınn kendınızı 5 kurusa satmayınnn... |
Dinleyecekler mi..? Hangi akli basinda kongre üye (insan) yildirim d. oy verir..? Borc üstüne borc..Gelirler kulanilmis..amatör branslarda oyuncular paralarina zar zor aliyorlar..sponsorlarda en az gelirler alan spor kulübü(gese gebe ve biz)..y.d. Baskan olarak saygi kalmayan..medyada ezilen versaire ...say say bitmez.. Simdi soruyorum bu kongre üyelerine..Derdiniz ne siz kimsiniz Besiktasi batagi sürdüriyorsunuz bu oylara ne kadar önemli oldugnu bilmelisiniz..bir y.d. dönemi daha istiyorsaniz ve daha kötü bir gidis sergi edersek bu yükü kalirabilecekmisiniz..! Oy vermek is bitmez bunu bilin.. bir y.d. dönemi zor kaldiririz..toz duman olur:( |
Listeler çok önemli. Ancak onları gördükten sonra oyumu kime vereceğime karar vereceğim. Umarım başka adaylarda çıkar.. |
Alıntı:
Listeler önemli katiliyorum ama M.Aksu yada M.Keceliden baska aday cikmasza yeniden y.d. oy vermeye planliyorsunuz yoksa yanlis mi anladim..! Cok merak ediyorum cünkü kongre üyeler neler düsnüyor ne gibi planlari var yada dernekler ne düsünüyor onu cidden cok merak ediyorum.. |
Gideni Aratmayın Sakın. |
Takımın şuan da iyi gitmesi kongreye etki edecektir bence. Bizim ülkemizde adamın karnını 7 gün aç bırak 6 gün doyur yeter.Aç kaldığı günleri unuturlar. Ellerini vicdanına koyup, düşünüp öyle oy versinler.Demirören Beşiktaş'ı nereye getirdi diye. |
Her ne olursa olsun ,Başkanla taraftar arasındaki gönül bağı kopmuştur..verdiğiniz oyla Y.Demiröreni ancak başkan yaparsınız ama asla ve asla bu camianın lideri yapamazsınız..lütfen sağduyunuza kulak verin.. |
Beşiktaşlılık ananelerini hiçe sayan. Kulübü milyonlarca lira borca sokan.. Gelecek yıllara ait bir çok geliri ipotek ettiren.. Kendi hataları yüzünden milyonlarca lira tazminat ödememize neden olan.. Beşiktaşımızın haklarını hiçbir şekilde savunamayan.. Vizyonu ve yönetme becerisi sıfır olan.. Geçmişte defalarca şampiyonluğumuzu çalan Cinconlarla ilgili kardeş edebiyat yapan.. Ve en önemlisi de verdiği her sözü yutan.. Bir adama hala oy vermeyi düşünebilecek zihniyete sahip olanlardan olmayın... Yoksa sizinde ondan hiçbir farkınız kalmaz.. |
Alıntı:
|
Bence kongre üyeleri oy vermek dışında sessiz çoğunluk rolünden sıyrılıp taraftarın sesi olmak gibi bir sorumluluk edinseler daha iyi olur tabi bunu bireysel hareketten toplu harekete çevirerek yapmak önemli. |
ben anlamıyorum taraftar hıc ıstemıyor ama kongre uyelerı nasıl ıstır anlamıyorum yeter artık demıroren |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Allah izin verirse kongre günü bende orada olacam,yanliz kendim oy kullanamayacam cünki mayis ayinda anca kongre üyeligine terfi ediyorum neyazikki birkac ay yüzünden bu kutsal görevden mahrum kaliyorum,yanliz babam kongreüyesi yanliz son iki secimde oy falan kullanmadi yani küsmüs,ama ikna ettim allahin izniyle kongreden birgün önce istanbula gelecegiz ve besiktasimizin gelecegi icin oy kullanacagiz.ama sevgili kongre üyelerine sunu iletmek istiyorum,bir büyük baskanimiz sayin sebanin besiktasini bir düsünsünler birde simdiki demirörenin besiktasini düsünsünler ve ona göre karar versinler,eger simdiki besiktas islerine geliyorsa simdiden mübarek olsun onlara baskanlari demirören,ama besiktasiu seven,kalbi enaz bizim kadar besiktas icin atan bir kongre üyesi su son 5yilda yasattiklarindan yaptiklarindan sonra besiktasimizi bu hale düsürdükten sonra sayin demeye bile dilim varmiyor ama yinede yazayim,sayin demirörene oy verip secim kazandirmamalidirlar.besiktasimizin selameti icin demirörene yol verilmelidir,sunu allah bir gibi biliyorumki yeni baskan kim olursa olsun demirörenden daha kötü yönetmez besiktasimizi.besiktas benim icin sadece bir kulüpten ibaret degildir,besiktas benim icin bir anne bir baba gibidir sanki canimdan kanimdan bir parca gibidir,günde enaz 12saat besiktasimi düsünmezsem kendimde bir eksiklik hissederim,ben besiktasima asikim,hatta daha öte hisler besliyorum,gözlerimi besiktasla actim vede besiktasla kapatacagim,benim icin besiktaslilik herseyden önce gelir.o sanli tarihine o kutsal formasina kurban olurum besiktasimin.allahini ve besiktasini seven her kongre üyesine yalvariyorum,gelin besiktasimizi kurtaralim,besiktasimiz demirörenin ellerinde behbat olmasin,besiktasimiz bizlere birakilmis vede bizim cocuklarimiza birakacagimiz bir mirastir gelin bu mirasi kanemicilerin eline birakmayalim.hepinize saygilarimi sunuyorum allah besiktasimizla olsun.besiktasimizin hakkinda en hayirlisi neyse o olsun. |
Oyunuzu ve şerefinizi 5 KURUŞA satmayın.taraftar dövdüren adama da oy atmayın.BEŞİKTAŞIMA oy atın. |
Türkiye`de Saat: 22:03 . |