![]() |
Alıntı:
|
İyi yönetici olunması tabii ki çok önemli de, bu adamlara pazarda armut sattırmıcaz, ticari bi yer de işlettirmicez.. İstedikleri kadar zeki olsunlar aşk olmadan olmaz. Önce iyi insan sonra iyi Beşiktaşlı aynı zamanda iyi yönetici lazım. Tabi kendisinin Beşiktaşlı olmadığına dair bir fikrim yok, öyledir muhtemelen. |
Başarılı İsimler M.Aksu'nun Listesinde.. Her Defasında Tekrarlıyorum , Umarim Gideni Aratmazsınız |
Başarılı olacaklarına inanıyorum. Yönetim Takımı yönetmez zaten kulubu yönetir. Takımı ise Teknik heyet ' aptalca şeyler yapacaklarına ihtimal vermiyorum. Demirören ile Bu takım buralara geliyorsa bu insanlarla çok yakın zamanda çok büyük işler başaracağımıza inanıyorum... İnşallah Aksu kazanır. |
Alıntı:
Zaten hepsi kongre üye yoksa zaten yönetime giremez ki.. |
Alıntı:
ben bu ismi görünce gerçekten de heyacanlandım. Böyle değerli yöneticileri beşiktaşta görmek ço güzel. Ali Baransel : Cumhurbaşkanı eski baş danışmanı Murat Akdoğan : Başarılı bir iş adamı Yahya kemal Gençer : Bağfaş Yönetim Kurulu Başkanı Emre Berkin : Türk Bill Gates İşte liste bu. Beşiktaşın ağırlığını hissedecekler. Hele bu kadar zayıf bir yönetimden sonra. |
Alıntı:
|
Resmen saclamamis bazi arkadaslar. Yonetim adaylarinin tamami Besiktasli. Bildigim kadariyla kongreye uye olmayan yonetime adayda olamaz uyelik parasini odemeyenler oyda kullanamaz. |
İyi de okuduğunuzu anlamıyorsunuz heralde siz... Ben Beşiktaşlı olmasa da olur, Beşiktaşlı olanı görüyoruz diyenlere ithafen yazdım onu, hey Allahım ya:D |
Hayırlısı olsun. |
Türkiye`de Saat: 22:21 . |