![]() |
Alıntı:
|
ben şahsen bu şekilde devam etmeyi istemiyorum |
Gitmeyi haketmiyoruz. CSKA ise sonuna kadar hakediyor. Üstelik o dopingli denilen oyuncular da yokken bizi yendi. İnşallah UEFA "ihraç etmek" gibi bir ceza vermez. Futbol adına kötü bir sonuç olur. |
Belki gonlumuzden gecen sekil bu degil ama CSKA oyunculari doping yaptiysa bizim onlardan daha cok hakkettigimiz kesin.Ben Avrupada yolumuza devam edecegimizi dusunuyorum. Icimden bir ses (mantigim hic inanmiyor ama) 90 Avrupa Sampiyonasindaki Danimarka misali UEFA da buyuk basari kazanacagimizi soyluyor.Mustafa Denizlinin sansininda yanimizda oldugunu unutmayalim.Uefanin GS lehine karar aldigi Xamax maclari doneminde GS hocasi Denizliydi. |
Alıntı:
Ama çıkarsa tabiki devam ederiz. İşler o yöne dorğu giderse devam etsek ne olru haketmedik kötü oynuyoruz zaten gibi şeyleri gündeme getirmemek gerekir. sonuçta adamlar ihracı gerektirecek kadar fazla doping maddesi aldıysa ve ihraç ediliyorsa böyle bir hakkımız doğarsa tabiki kullanılacaktır. İyi veya kötü.. |
gitmeyelim daha iyi |
Biz UEFA'ya gitmeyi hakketmedik. İşin açıklaması bu.. Bunun için hak aramakta yanlış olur.. Hakkını arayacak takım varsa o da Wolfsburg olmalı, adamlar Şampiyonlar Ligine devam edemiyorlar... |
Kesinlikle gitmekten yana değilim... Bu futbolla bi üst tura çıkarmaları büyük bir haksızlık olur CSKA'ya da, Wolfsburg'a da... Hakkını araması gereken takım varsa Wolfsburg olmalı... Nokta |
Alıntı:
|
Avrupa Ligine gidersek ne gülerim yaf, Denizli der sonra bakın ben demiştim gideceğiz diye... |
Türkiye`de Saat: 11:34 . |