![]() |
(Anket) Yerli KAKA Sahneye Çıkmalı mı? Sezon Başında , " YERLI KAKA " Olarak Transfer Edilen , Onur Bayramoğlu'nu Artık Görmek İstiyormusunuz ? Orta Saha 'da Alman Panzerlerinin Yanında Onur 'u da Görmek istermiydiniz ? ve Onur'un Oynama Şansını Nekadar Buluyorsunuz ? Forvet Arkası Oynayıp , Bobô'ya Yardımcı olarakda Oynatılıp , Hücum Yollarında da Bize Daha Fazla Yararlı olacağınıda Hatırlatalım |
Isteriz ama cocuk ortalikta yok..A-takimda gözükmüyor..A2 maclarina takip etmeye calisiyorum daha gecen hafta gsye karsi yoktu..Yani daha A-takimin antremana bile cikmiyor.. Necip var o oynamiyor...BAtuhan...Ridvan...var oglu var ama kimse oynatmiyor |
Denizli varken oynama şansını çok zor görüyorum...Uğur'u oynatır, onu oynatmaz o!.. |
onur var ridvan, erkan zengin, batuhan, necip var arada bi ismayili oynarkana gördük o kadar. bu cocuklar ne zaman oynuyacak ne zaman görecez bunlari? peki oynamayacaklardi niye alindilar? mustafa hoca bu konuda bizleri bilgilendirmeli yazik oluyor genclere |
Onur Bayramoğlu Denizli varken Oynayamaz |
a milli takımda oynayan batuhan bıle 18 alınmıyosa anca a2 de oynar onur |
Ben Denizlinin bu zamana kadar Turk futboluna armagan ettigi bir genc hatirlamiyorum.Bu yastan sonrada genclere onem verecegini sanmam.Birakin yeni genc kazanmayi iyi futbolcu olacagi belli genclere(Batuhan,Ridvan gibi) bile tahammulu yok. |
Alıntı:
|
En azından 10 dakika 15 dakika oynamalıdır. Ancak bende denizlinin oynatmayacağı kanaatindeyim |
Evet oynasın. Ancak maç öncesi taraftarlardan imzalı senet isterim. 2 pas hatasında yuhalamayacaklar. Top kaptırdığında "aauwwuu" demeyecekler. Destekleyecekler. Yeni Serdar Özkan vakaları istemiyorum. |
Alıntı:
|
tabiki oynamalı ancak onurun fizik yapısı çok zayıf güçlenmeli batuhan oynamıyorken onun oynaması imkansız gibi oynamasını çok isterim en azndan arada bir oyuna girmeli ama denizli pek düşünmüyor inşallah önümüzdeki senelerde oynar çnkü çok yetenekli olduğını biliyorum sergen de çok yetenekli diyorsa durup bir düşünmek gerek |
Hocam ne ''Yerli Kaka'sı''.Güldürmeyin Allah aşkına adamı. |
bizim takım ne zaman rahat maç kaznamaya başlar 2. yarılarda bu çocuklar denenir aksi taktirde forma şansı bulamazlar |
ben genç ve yetenekli bir futbolcu olsam beşiktaşa transfer olmak istemezdim açıkçası. tabii denizli takımın başındayken. adam resmen gençleri harcıyor yahu. ben batuhanı denerdim en azından. bu kadar insan necip diyor. kimmiş bu necip der denerdim. erkan zengini 1 maç mı oynatmaz insan. rıdvan geçen sene en başarılı genç seçildi, büyük ihtimalle seneye takasta kullanılır. bizim geleceğimiz kötü açıkçası. borcumuz çok, gençleri harcıyoruz.yeni futbolcu alacak paramız olmayacak ve elimizde yetenek te kalmayacak. |
Batuhan-Aydın Karabulut ları harcamış bir yorumcu kılıklı teknik direktör bu çocuğu hayatta oynatmaz.! Boşa heves yapmanın alemi yok. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:08 . |