![]() |
Gs Serdar Özkanı İstiyor Beşiktaş'ta Denizli'nin yüz vermediği Serdar Özkan ile G.Saray'ın irtibata geçtiği iddia edildi. Mayıs 2010'da sözleşmesi bitecek olan Serdar Özkan G.Saray'a net bir cevap vermedi. Milliyet'in haberine göre, Galatasaray transfer sezonunu erken açtı. Sarı-kırmızılı kulübün Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Serdar Özkan ile görüştüğü iddia edildi. Siyah beyazlı ekipte Mustafa Denizli'nin fazla forma şansı vermediği genç futbolcu ile sarı-kırmızılı yöneticiler geçtiğimiz günlerde biraraya geldi. Galatasaray, Beşiktaş Kulübü ile sözleşmesi Mayıs 2010 tarihinde bitecek olan Serdar Özkan'a "Galatasaray'da oynamak ister misin?" sorusunu yöneltti. Özkan'ın bu soruya, "Beşiktaş ile sözleşmem sürüyor. Nazik teklifiniz için teşekkür ederim. Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamayı tabii isterim. Fakat kulübümün benim için alacağı kararı bekliyorum. Benimle daha görüşme olmadı" yanıtını verdiği öğrenildi. Görüşmeden net bir sonuç çıkmazken, taraflar bir daha biraraya gelmek için sözleşti. Sezon başında genelde bonservisi elinde olan futbolcuları tercih eden Cimbom, Gökhan Zan'ı da 24 saatte Galatasaraylı yaparak Beşiktaş'ı şoke etmişti. LİGDE 350 DAKİKA OYNADI Beşiktaş alt yapısından yetişmesine rağmen siyah beyazlı taraftarlarla yıldızı pek barışmayan Serdar Özkan'a, Mustafa Denizli de forma vermiyor. En son ligde Fenerbahçe maçında ilk 45 dakika oynayan Özkan bu sezon ligde 350 dakika forma giydi. Gol ve asist yapamadı. Devler Ligi'nde ise Serdar 3 maçta 123 dakika şans buldu. Özkan ile Beşiktaş yönetimi de şu ana kadar bir görüşme yapmadı. GÖRÜŞME SERBEST TRANSFER Talimatı'na göre sözleşmesi süren bir futbolcuyla başka bir kulübün görüşmesi için mevcut kulübünün izin vermesi gerekiyor. Talimatta bunun için süre belirtilmese de F I F A "Sözleşmesinin bitimine altı ay kalana kadar" şartını öne sürüyor. Serdar Özkan'ın sözleşmesi 31 Mayıs 2010'da biteceği için 1 Aralık 2009'dan itibaren başka kulüplerle görüşmesi serbest. |
Haldun üstünel Gökhan zanı alarak bizi mutlu etti acaba süper yıldız serdar özkanıda alırmı |
ben karşıyım serdarın yollanmasına üstüne düşülse verecek bişeyler amasnradan pişman olunacak kararlar alınılmamalı |
bence serdar kalmali, biraz kendini toplasa banko oynar bu takimda |
verdik gitti.. hayrını görün |
gökhan Zanla Serdar Özkan mukeyese edilmez bence. Serdar Özkanı 2 yıldır bizi çileden çıkartmasına ve son derece eleştirmeme rağmen hala bu takımiçin ileride çok büyük işler yapacağına inanıyorum. |
Gitmesini istemem S.Özkanın.. Her ne olursa olsun er ya da geç bizlere faydalı olacağı kanaatindeyim. |
nereye alıyolar yaa serdar bizim çocuğumuz ne kadar kızsamda gitmesini istemem |
Gese olur bu adamı ... |
adam akıllı bir hoca gelirse serdar da kendini bulacağına inanıyorum. gerçi yönetim saçma sapan işler yaparak holosko,serdar,batuhan gibi yıldızlarımızı kaybeder |
sabrinin önüne koysunlar serdarı çok iş yapar :D |
serdar gitsin hatta üstüne para verelim |
nobreye katlaniyorsak serdara hayli hayli katlaniriz bencede kalsin |
Şahsen GS veya başka bir Türk Takımına Gönderilmesi taraftarı değilim , avrupa'da kücük takımlara gönderilebilinir. |
Tamam bazen bize saç baş yoldurtuyor ama daha genç bir futbolcu ve yetenekli biri, gönderilmemesinden yanayım.. |
Ben gitmesini istemem açıkcası.Kızabiliriz kötü oynuyor diye ama serdarın potansiyeli gerçekten yüksek.Ve bu sene başlarında oynadığı futbol açıkcası hoşumada gidiyordu.. Ama serdarın iyi olması birzda bize bağlı her maç tepki göstereceğiz korkusuyla oynadığında gerçek kimliğini sergileyemiyor ... |
bence gönderilmemeli. |
nasıl denizlinin yüz vermediği yaaa. adam ne kadar çok şans verdi. o şansıbatuhana erkan zengine verse belki daha iyi olurdu. tabata ya bile ona verilen şans verilmiyor. yeter artık . |
serdar özkanın gitmesi gökhan z. gitmesinie benzemez. serdar kim ne derse desin çok iyi bir oyuncu. sadece son vuruşu berbat ki geliştirilmicek bişey değil.kaldıki serdar gibi yedek bulamayız. ibrahim akın içinde aynı şeyleri söyldeim.ibrahim üzülmez fener maçında ceza almıştı sezona ibrahim akınla başladık bence çokta iyiydi ama biranda kesildi sonrada yollandı. şimdi serdar içinde aynı serdar etkili oynuyor pozisyona girmekte zorlanan beşiktaşta oynadığı süreye göre en çok pozisyona giren adamdır belkide. ha atamamıştır son vuruşta ek****** bunu çözmekte hocanın işidir. serdar kesinlikle kalmalıdır. ardaya yakınlığı haberi olası kılıyor |
iyi oyuncu ama kendini geliştirilmesi lazım bnce ilk 11 de oynuycağı bir takıma kiralık gidebilir... |
bunun talipleridemi var allah allah :D |
kalmali gokhan ayri konu ama serdarda yetenegin herturlusu var ve oynayabilir ilerde ayrica hala genc yasta daha |
Bakıyorum da Serdar Ozkan gibi bir oyuncuyu millet sahiplenmiş bayağı..Arkadaşlar bu Serdar değil mi onca takımda kiralik oynatılıp pişmesi beklenen?Bu oyuncumuz değil mi ilk başlarda her sene kamp kadrosunda olup sonra yollanan ama geldiğinde 1 arpa boyu bile yol almadığı gözlenen? Bu oyuncumuz değil mi zamanında hepimizin bir ağızdan gönderilmesi gerek dediğimiz oyuncular içinde yer alan kişi?Bir anda nedir çoğumuzu çarkettiren şey?Anlamış değilim..Tabii hepimizin kendi görüşü sonuçta saygı duymak gerek.. Bana kalırsa 2 dk bile düşünülmesin üzerine para da alınacaksa yollayın..Tabii burada haberin doğruluğu da tartışılmalı o ayrı konu.. |
gökhan zan transferinden sonra cincon için bi isabetli transfer daha zuhahahah :D |
karşılığında ardayı vereceklerse verelim |
Hiç üzülmem, gayse'ye gittiğine de sevinirim...Arda'ylan müthiş ikili olurlar, ama sahada değil, alemlerde!.. |
Serdar harbi Beşiktaşlıdır. Kal denirse kalır... İnşallah da uzun yıllar Beşiktaş forması giyecek duruma gelir, çok istiyorum onu bu takımın kaptanı olarak görmeyi ilerde. |
Serdar Gs de ne yapacak anlayamadım keita yı mı kesecek kewell ı mı arda yı mı çok saçma bi haber gibi geldi bana Serdar da bizi bırakmaz bence çünkü hatanın kendisinde olduğunu biliyor bu takımda yeterince şans buldu şimdi giderek ihanet etceğini sanmıyorum o bizim içimizden yetişme sonuçta. |
gökhan zanı kakaladığımız gibi şunu da yerli messi diye kakalasak resmen kurtuluruz.Bu adamın bizim eski SERTAN ESER den farkı yok.Salla gitsin... |
Gitsin yanına da Bonus olarak Nobre yi veririz. |
Haldun Ustunel kurtar bizi hahahah |
serdarböyle geldi böyle gider. demedi demeyin. |
Türkiye`de Saat: 02:51 . |