![]() |
Şerefsiz Basın'a Cevap ! Fanatik gazetesinde bugün `Kelepçeli Seks Partisinde Bir Beşiktaşlı` başlığı ile yer alan yalan haberle ilgili Kulübümüz`ün açıklamasıdır: "Haberde iddia edilen Fenerbahçe Spor Kulübü`nden Kulübümüz`e gece partilerinde iki oyuncumuzun bulunduğuna dair bir istihbarat geldiği, bunun üzerine yönetimimizin Ferrari`den şüphelendiği iddiaları masa başında yazılmış senaryolardır. Haberin devamında yer alan futbolcularımızın gizli takibe alınacakları ve kendilerine bu konuda sert uyarılar yapılacağı iddiaları da tamamen hayal ürünüdür. Futbolcumuz Ferrari`nin ne derece profesyonel ve düzgün bir yaşantısı olduğu sahadaki performansı ile açıkça ortadadır. Turkcell Süper Lig`in en başarılı yabancı oyuncusu olan futbolcumuz Matteo Ferrari`ye atılan bu iftiranın takipçisi olarak, Fanatik gazetesine karşı tüm hukuksal haklarımızı kullanacağız. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Beşiktaş JK |
Adi, Şerefsiz Basın ! |
basını okuMA , okutturMA |
ferrari size taksın o kelepçeleri inşallah :D |
Ben bu haberi yapan başta uydurma kişilik Orhan Yıldırım ( Artık nasıl Beşiktaş'lıysa :@ ) hepsine kelepçe takıp bi şeyler yapardım ama Forum ortamı işte :@ :@ |
Orhan Yıldırım'ın haberimi bu ?? |
haberi yapan orhan yildirim bunlar nasil besiktasli anlamak mumkun degil malesef |
Gündem Değiştirmek için Kendi Suçlarına yandas arıyorlar ama Beşiktaşı Alet edemeyecekler gereken tüm hukuki davalar acılsın |
Orhan Yıldırım,spor muhabiriyken köşe yazarı oldun şimdiki amacın ne.Sisteme hizmet ederek daha iyi mevkilere gelmek mi istiyorsun.Geniş bi zamanda o kelepçeyi sana takmak suretiyle şuan aklımdan geçen eylemleri üzerinde gerçeklştirmek isterdim ama şartlar el vermiyor. Kolpa basını okuma okutturma. |
baktilaf ferrari dedikleri gibi fos cikmadi simdide böyle lekelemeye calisiyorlar |
Türkiye`de Saat: 06:15 . |