![]() |
Denizli Forveti Çiftledi. Şampiyonlar Ligi`nde CSKA Moskova yenilgisi sonrası yapılan eleştiriler, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli`yi sistem değişikliği yapmaya zorladı. İnönü Stadı`nda oynanan ve Rus ekibinin 2-1 kazandığı karşılaşmada takımı 9 defans ağırlıklı futbolcu ile oynattığı için ağır bir dille eleştirilen tecrübeli teknik adam, Manisaspor deplasmanında çift forvetli oyun kurgusuna dönecek. Mustafa Denizli, Manisaspor karşılaşması öncesi yapılan taktik çalışmalarda ileri uçta görev verdiği Bobo`nun yanında Nihat Kahveci`yi oynatıyor. Şilili Tello`yu da forvet arkası olarak kullanan Beşiktaş çalıştırıcısı, buna karşılık savunma bloğunu bozmadı. Defansın solunda İsmail Köybaşı`nı oynatan tecrübeli teknik adam, forvette görevlendirdiği Tello, Bobo ve Nihat`tan her pozisyonda şut atmalarını istedi. KULAKLARINIZI TIKAYIN Mustafa Denizli`nin geçen hafta İnönü Stadı`nda Diyarbakırspor`la golsüz berabere kalarak uğradığı eleştirilere bol gollü bir galibiyetle cevap vermeyi planladığı belirtildi. İdman sırasında futbolcularıyla konuşan Beşiktaş çalıştırıcısı son iki maçta yaşanan kayıplar nedeniyle üzerlerine gelinmesinin normal olduğunu söyleyerek, “Eleştirilere kulaklarınızı tıkayın. Geçen yıl da bizi eleştiren çok olmuştu. İki kupayı alınca göklere çıkarıldık. Yine aynısı olacak” dediği ifade edildi. Tecrübeli teknik adam Manisa`da ilk on birde oynatmayı düşündüğü Nihat`la da özel bir görüşme yaptı. Denizli`nin tecrübeli futbolcuya kendisinden çok memnun olduğunu, hakkında yapılan eleştirilere aldırmamasını söylediği belirtildi. |
çift Forvet oynarsak manisayı Bozguna uğratırız ama bobonun yanında batuhan olmalı sağ kanatta ise nihat |
hoca sistemi falan değiştirmez..4-3-3 e devam |
bobo-nihat kulağa hoş geliyor ama... |
1-0 öne geçersek bobo veya nihat çıkar yine tek forvete döneriz zaten. fazla heveslenemyelim çift forvetin tadını çıkaralım |
Nihat ı boşver forvette Batu yu oynat. onu bunu bilmemde devre arası adam gibi bi forvet lazım bize. J.Carew gibi.! :) |
Sistem değişmez _________Bobo________ Tello_____________Nihat gibi olur.. |
Çift forvet mi?Bizim için en önemli olan Avrupa macerası bittikten sonra mı?İş İşten geçtikten sonra istersen 5 forvetle oyna neye yarar? |
Keşke Batu-bobo ikilisini oynatsa, ama batu sakat olduğu için kadroya alınmamış yine ! Ben Denizlinin sistemini bozucağını düşünmüyorum açıkçası. Süpriz yapıp Nihatı tek forvet oynatırsa şaşırmam !.. |
tabiki sistem değişmicektir zaten bi çok forvetle oynuyoruz biz kanat oyuncularımız orta saha oyuncularımız ileriye yönelik hep ernstle fink dışında o yüzden haber yapak için haber yapmışlar nihat hep kanatta oynuyor ama nihat yanii ileri oyuncusu maçta bir dripling yapınca forvet mi oynamış olucak saçmalık |
cift forvetmi ...takimda bobo ve batuhandan baska gercek forvet futbolcusu yokki nobreyi futbolcu yerine saymiyorum ....yani bu takim ancak bobo ve batu ile oynarsa cift forvet oynamis olur gerisi yalan |
Çift forvete geçilceğini sanmıyorum ama geçilirse Bobo Nihat gerçekten en uygun ikililerden biridir bizim takımımızda. |
İmkansız...4-2-3-1'e devam eder hoca...İlerde bırakır tek başına Bobo'yu, arkasında Tello veya Yusuf, diğer ortasaha elemanları da Nihat-Ekrem-İso üçlüsünden 2'si olur, Ernst-Fink banko zaten... Yine hücumda sıkıntı yaşayacağız yanii, yeni bi 1-0 geliyor diyebiliriz şimdiden, ama artık buna da razıyım n'apim, kazanalım da... |
şuan çift forvet oynicaksak boboyla batuhandan başkası olmaz. batuyu 90 dk oynatmicana göre nobre bobo olucak hadi hayırlısı ben bu maçta nobreyle bobonun gol bulcaklarını düşünüyorum |
bu macada 8 defans ıle cıkar bu seferde sımpson a yakın markaj oynatır tehlıkelı oyuncu ya!!! |
dunya futbolu alan daraltiyor biz hala adam daraltiyoruz b iste bi gariplik var bence |
bobo ve batu süper ikili olur;) |
Türkiye`de Saat: 08:47 . |