![]() |
Vuvuzela Artık Tribünde Vuvuzela çalgısı afrikaya özel bir çalgı ama artık bizim türibünde olucak ve bize özel olucak nekadar doğru bilemem ama yönetimden bir iki isim bu çalgılardan taraftara 5000 adet dağıtacakmış (heber facebokk beşiktaş) taraftar gurubu bu hafta maça hazırlık yapıldığını idaa ediyor bakalım görücez neler olucak..... |
bende bugün facede gördüm değişik bişe ismi gibi:) |
resiminide yollamak istedim ama başaramadım yapa bilen varsa lütfen atsın |
bu alet G.Afrika da ki fanatiklerin kullandığı,çok sinir bozan bir sesi olan ve bir türk'ün imalatını yaptığı bir alet.. |
LANET olası bir sesi var vooo diye :D Top rakibe gecince muhakkah işe yaRar:D |
inanmıyorum Tekinn koş oğlum koşş :D |
berabat otesi bir sesi var sirf o borular yuzunden konfederasyon kupasini izlemedim |
http://www.buntu.co.za/images/vuvuzela.jpg Arkadaşlar bu alet daha önce kapalı tribüne getirildi zaten ama ilgi olmadı. Zannetmiyorum yine ilgi olacağını |
Valla ben maçı izlerken bile sinir ediyor bu ses..! |
işe yarayabilir bence:D |
Napiyoruz , Napiyoruz , Çıldırıyoruz , Çıldırıyoruz :D |
Ya iyi guzelde bu aletin kime ne faydasi olacak.Top rakipteyken calinsa bizim pres yapan futbolculari yildirir diye korkuyorum. |
Yok boyle birses. Dusunsenize 5 binininde ayni anda caldigini. Istanbul verem olur. :D |
gerek yok buna biz tezahuratlarımızla sesimizle nam saldık |
yav ne gereği var biz bir iki üç dedik mi zaten tırsıolar :D :D ama olsun genede renk katar... :D |
Yahu nelerle uğraşıyorlar bırakın ya Tek kelimeyle berbat bir ses ve gerek yok İnönü zaten tezahuratın hakkını fazlasıyla veren tribünlere sahipken bu da nereden çıktı!Milletin işi gücü kalmadı bunamı sarmışlar kafayı çok gereksiz,kafayı saracak o kadar çok mevzu varken üstelik. |
ooo çok güzel 5 bin taraftara ver bunu otursunlar stadda rakip oyuncudayken bunları çalsınlar yeter. bagıran takımını desdekleyen ayakta yağmurda çamurda o tribünü dolduran kişiler gelmesin artık. Yaşasın endüstriyel futbol. |
Türkiye`de Saat: 06:51 . |