![]() |
Alıntı:
|
Bizim basınımız ve insanımızın büyük kısmı böyledir zaten. Hayatında futbol topu görmemiş adam İspanya'da 100 e yakın gol atmış Nihat'a "bak bu futbol topu" der , futbolcu değil der... hayatında bir tane futbol idmanı görmemiş , futbol sahasına 19 mayıs törenleri dışında adımını atmamış çocuk , yaşı kadar şampiynoluk kazanmış Mustafa Denizli'ye hoca değil der .... der oğlu der .. . |
Alıntı:
diyecek söz bırakmamışsın kankam.kalemine yorumuna sağlık... |
Nihat Ya 2.Yarı toparlanarak Geri Dönecek Yada En Geç 2.Sezonunda istenilen ve Zevkle İzlenen Nihat Sahaya cıkacaktır Sadece Sabır Nihat'ın Ne Kadar Büyük Bir Futbolcu Olduğunu Biliyoruz Nihat Büyük Bir Yıldız Ona Sonuna Kadar Güveniyorum |
nihat bizden biri ona sahip cikacagiz, ikinci devrede daha iy bir nihat izliyecegimizi düsünüyorum |
Nihat suclu degil.Nihati alanlar suclu.Bunun baslica sebepleri: 1- Nihat sakat alindi.Bukadar uzun bir sakatliktan sonra hemen eski Nihat olmasi beklenemez. 2- Sezon basi hazirligi yapmadi.Sene sonuna kadar bunun acisini cekecek ve bizlere cektirecek. 3- Cok yuksek bir para odenerek alindi.Bu takim icinde sorun yaratti. 4- En onemlisi Besiktasin oynadigi sistemde Nihata ancak sag kanatta yer var.Ordada Holosko gibi bir yetenek var.Maalesef takimimiz oyun kurucusuz ve cift forvetle oynayacak yapida degil.Orta sahamiz bu duzeyde degil.Nihatinda basarili oldugu yer Pivor santrofor yani yada arkasi oldugundan gereksiz bir transferdi. Mehmet Topuz olayini unutturmak adina hic bir amaci olmadan gozboyamak adina kulubun paralarinin havaya sacilmasina neden olan herkes bu transferin hesabini vermeli.Burda en sucsuz kisi Nihat.Nihat adam gibi adamdir.Sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya calisir.Fakat dogru yerde,dogru zamanda kullanilmazsa Nihatin elinden birsey gelmez. |
güzel ve çok doğru bi yazı sonuna kadar bu takımın ve futbolcuların arkasındayız tabata8milyonmuş nihat pahalıymış bunlar elbette sorum ana suçlu onlar değil bu parayı veren tabata istemedi o kadar parayı antep istedi bunlarda hemen verdi o adamında çok üstüne gittiğimizi düşünüyorum o paranın altında ezildiği çok belli |
güzel yazmış yazmasına ama kalkıpta nihatta kimsenin hatrına oynamıyor bu takımda 4.5 milyon euro senelik çok ciddi bir rakam bu öncelikli olanı.ama daha önemlisi adamın hazır olmadığı her maçta belli ve belki de Beşiktaş onun oynadığı maçlarda başka futbolcularının yararlanabileceği gol pozisyonlarından nihatla birlikte yararlanamadı.hem hazır değil hemde şu an onu oynatarak kazanmak yerine bence daha çok bunalıma sokuyorlar.. hakan gündoğar güzel yazmış iyi güzelde o çok sevdiği Beşiktaş a gelmek için nerdeyse 1 ay gece gündüz yalvartıp sonrada 4.5 milyon euro ya evet diyen bir nihattan bahsettiğimizide unutmayalım bence. |
Alıntı:
dediklerine aynen katılıyorum dostum.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:54 . |