![]() |
Son Dakika: Bobo’nun İstikameti fransa Beşiktaş’ın Brezilyalı golcüsü Bobo için şu an İstanbul’da bir Fransız kulübünün yetkilisi ile Juan Figer arasında görüşmeler yapılıyor! İlk olarak St. Ettienne, daha sonra ise Marsilya kulübünün transfer gündeminde olan Bobo için en ciddi transfer görüşmesi şu an yapılıyor... Marsilya kulübü adına görüşmeye gelen Jack Mouyol, Bobo'nun menajeri Juan Figer ile İstanbul'da bir otelde prensip anlaşmasına vardı! Kulüpler düzeyinde henüz bir anlaşma sağlanmazken, Bobo'nun transferinin futbolcu açısından bittiği öğrenildi. İlerleyen günlerde Beşiktaş ile Marsilya arasında da gerekli görüşmelerin yapılması bekleniyor. Mustafa Denizli ile yaşadığı problemler nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Bobo, son zamanlarda düzenli olarak oynamaya başlamış ve tekrar Beşiktaş'ın gol yollarındaki en büyük silahı haline gelmişti. Bu arada Marsilya'nın Bobo'nun dışında Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Rodrigo Tello için de girişimlerde bulunacağı öğrenildi. Seçim arifesinde olan Beşiktaş yönetiminin iki futbolcunun satışı konusunda nasıl bir tutum izleyeceği belirsizliğini koruyor... |
Tamam Bobo ile Tello da satalım gol atmayı unutalım koca bir sezon... Sallama haberdir ya... Bobo gitmez bir yere. |
yollamaya çalışıon zaten ver 2sinide boboya üzülürüm gerçi ama hayırlısı |
haberin kaynağı Medyaspor olunca yalan olduğunu çok sanmam..Zaten dikkat ederseniz Bobo yada meneceri görüşüyor Marsilya yetkilisiyle..Klüp ne açıklama yapacak merak ettim..Ancak şu şartlarda Bobo satılırsa hiç gol atamayız.. |
Şu kadro itibariyle bobonun satıldığını düşünürsek, nobre banko oynucak.. buda demek oluyor ki biz gol falan atamayız. |
Hoca'nın bu transfere izin vereceğini düşünmüyorum. Bu işlem devre arasında değil sene başında yapılmalıydı yapılacaksa da. |
Denizli bırakırmı Devre arasında boboyu sizce |
bobo tam form tutmuşken ve kendisi her fırsatta beşiktaşta futbol oynamyı düşünüyorum sadece demişken bu haberlerin çıkmasını çok karaktersizce buluyorum hocanın kesinlikle boboyu bırakacağını sanmıyorum ben |
boboyu satacaklarına nobreyi satsınlar |
tabata 8 milyon euro ise,holosko 5 milyon euro ise,Bobo rahat 15 milyon euro eder...şu tabata transferinden sonra sıkıyosa satsınlar boboyu da görelim... |
Bir medya klasiği. Transfer sezonu yaklaştımı başlarlar uydurmaya, yok Bobo gidiyor Fatih Tekke geliyor, yok Tello gidiyor Yıldıray geliyor. Bıraksınlar artık insanları aptal yerine koymayı... |
Marsilya Tello'yu İstiyorsa Satalım |
Alıntı:
|
böyle bir şeyin gerçekleşmesi hamsinin kavağa çıkması gibi bir şey yok ama bobo da gidecekse hemen bordeaux tan marounane chamakh transfer edelim ocakta sözleşmesi bitiyor (aslında bobo kalıp chamakh ı yanına alsalar süper ikili olurlar) |
Alıntı:
|
niye gelmesin yd gibi cömert bir başkanımız varken dünyanın EN BÜYÜK TARAFTAR grubu varken niye gelmesin!!!!! chamakh buraya!!!!!!! chamakh buraya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
tello büyük ir ihtimal bursada. bobo ya gelince çok iyi bir alternatif bulamazsak kesinlikle satılmasın. 8 milyondan aşağıda bonservis istenmesin.tabatayı 8 e aldık boboyuda 8 den aşağı satarsak ayıp olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu haber kesinlikle doğru değildir inanmıyorum.. |
valla bende inanmıyorum boboyu satamazlar: |
haberin kaynagı medyaspor ki bu adamlar saglam haber yapıyolar zannetmıom yalan olacagını denizlinin kafasıda mutlaka bı tilki dolanıodur ligin 2. yarısı için |
Su an takimdan gitti diye arkasindan uzulunecek futbolcu yok.10 numara haric herkesin alternatifi var(Orda alternatif cokta esas adam yok).Bobo giderse Batuhan var.Zaten kendi girmek istiyorsa ve kulup para kazanacaksa satmamak hata olur. |
basladi gene basin boboyu satmaya, hadi diyelim satildi golleri kim atacak? nobremi muhahahahahahah adam 5 metreden direge nisanliyor yaw yoksa nihatmi bizi kurtaracak? |
boboyu satarlarsa birini daha gönderim birde yabancı forvet alacaklardır. |
Beşiktaş'ta Olan Tek Golcü'de Satılırsa Golcü kalmaz. |
Türkiye`de Saat: 22:01 . |