![]() |
Kim Gitsin? Kim gitsin? http://i55.photobucket.com/albums/g1...ini/ankett.jpg Beşiktaş'ta sakatlığı sebebiyle sözleşmesi dondurulan Matias Delgado'nun ocak ayında takıma dönmesi bekleniyor. Yabancı kontenjanı dolu olan Siyah-Beyazlı takım, Delgado'yu oynatmak için kadrosundaki 8 oyuncudan biriyle yollarını ayırmak zorunda... Sizce Beşiktaş, hangi yabancısıyla yollarını ayırmalı? Şu an anketde %64 Tabata gitsin e oy verilmiş.. Sizde oyunuzu yukarıda da ve fanatikte kullanınız lütfen: Kim gitsin? - www.fanatik.com.tr |
Ben oyumu hem fanatikte hem burada Tabata dan yana kullandım... |
bu adamı aldılar hem bizi hem adamı bitirdiler yazıklar olsun ya |
yazıklar olsun demirörende ne hata yazptığını biliyor. onun gitmesini istemiyor 8 milyon verdim nereye gönderim onu asasrlar beni diye o takımda kalsın diyor. |
bu takımı BBG evine çevirenler utansın ''kim gitsin?'' olaya bak vallahi rezalet :D |
Ankete delgado neden eklenmedi?Bence delgado gitsin. |
Alıntı:
Bence artık Delgado, Tabata, Tello gitsin yabancılardan. |
Denizli bugünkü açıklamasında,Delgadoya 2-3 test daha uygulayacaklarını söyledi..dönüp dönmeyeceği kesin belli değil ..Bana sorsalar Delgado veya hoca yararlanmayı düşünmüyorsa Tabata.. |
delgado gitmez mustafa hoca nın prensi çünkü. büyük ihtimalle kiralık olarak gönderilecek tabata eskişehir e |
demirören gitsin |
Türkiye`de Saat: 14:48 . |