![]() |
Zapo Açılımı http://www.ajansspor.com/resim/zapot...lke_sevinc.jpg Fiyat'ı 4.5 Milyon €.. 1 Sezon Boyunca Oynatılmaya Çalışılan , Şans Verilmeyen , Belkide Takıma Geldiğinde SEVGILI Yönetim'in Boşuna Aldığını Düşünen Futbolcu'dur ZAPOTOCNY. Gün Gelir , Rakip Takım Bursaspor'a Bedavaya Kiralanır.. Gün Gelir , Harikalar Yaratır.. Gün Gelir , Defansın Bel Kemiği Olur.. Gün Gelir , Şans Bulamadığı Takıma GOL Atar.. Gün Gelir , Ayakta Alkışlanır.. Şuanda YÖNETİM'de Olan Bir Şahıs , Diyormudur ki ; " ulan niye gönderdik bu adamı " diye , HİÇ SANMIYORUM. Golünü Attı Öyle Bir Sevindiki , Bize Tek Birşey Kalıyor , " HELAL ZAPO " .. |
BEŞİKTAŞA FAYDASIZ MAHLUK |
Bizim yönetim ne zaman kıymetini bildi ki iyi bir oyuncunun? Artık kafayı taşa mı başka bir yere mi vuracaklar bilmem..İş işten geçti.. Geçmiş olsun ! |
Alıntı:
|
yonetım gıdın artıkkkkkkkkkkkkkkkk |
Alıntı:
|
Beşiktaşa bunu gösterdi Zapo.. ''Siz beni kiralarsınız başka takıma değil mi..alın size kira !!'' Bu yönetim bunu hak etti kardeşim. |
bize gol atıp saygısızlık etmedi . helal olsun zapo profesyonelliğin gereklerini yaptın |
Bence o hala bu takımın sözleşmeli futbolcusuysa böyle sevinmemeliydi. Gördük ki Beşiktaşlılık ruhu zapo da yokmuş. Hatırlayın İ.Mansız ı Ankaragücü ne geldiğinde bir golü vardı adamın o anını gözünüzün önüne getirin. İşte Beşiktaşlılık odur. Forza İlhan Mansız.! |
Yakında Tabata'yı da böyle devre arasında yollayıp bize gol atınca izleriz şovunu.. Zapotocny bu sene yanlış hatırlamıyorsam 3. golünü attı stoper oynamasına rağmen. |
Türkiye`de Saat: 01:06 . |