![]() |
Hoşgeldin Korcan ! http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm816214.jpg Kara Kartal’da Hakan Arıkan sakat, Rüştü Reçber’in burnu kırıktı... Dünkü karşılaşma öncesinde kaleyi yine Rüştü’ye teslim eden teknik direktör Mustafa Denizli, 42. dakikada tam anlamıyla şok yaşadı. Kale atışı kullanan Rüştü, kasığındaki rahatsızlık nedeniyle çıkmak istediğini kenara bildirdi ve genç kaleci Korcan Çelikay sahadaki yerini aldı. ‘Hatalarımızı biliyoruz’ Genç eldiven özellikle son dakikalara kadar kalesinde güven verdi. Ancak Matteo Ferrari sakatlandıktan sonra Bursaspor, Siyah-Beyazlı kale önünde üst üste önemli pozisyonlar buldu. Hava toplarında etkisiz kalan Korcan’ın, hem İvan Ergiç, hem de Zapotocny’nin golünde yapacağı bir şey yoktu. Bu sezon ilk kez şans bulan Korcan, takımının yenilgisini engelleyemedi. Maç sonunda üzgün olduğunu dile getiren genç eldiven, “Hatalarımızı biliyoruz. Devre arasında toparlanacağız ve daha iyi olacağız” diye konuştu. |
Yediği İki Golde de Yapacak Birşeyi Yoktu Onun Haricinde Ben Beğendim Korcan'ı Güven Verdi ... |
Hayatında ilk defa İnönü stadında kaleye geçti ve zor bir rakibe karşı olması şansızlığıydı. Keşke yemeseydi ama ilk maçı olması sebebiyle mazereti var bir yerde.Umarım ileride çok daha iyi olacaktır.. |
Ben Korcanın kendine olan güvenini gördün ve takdir ettim..Bu cocukta kumaş var.. |
evet bende beğendim korcanı kendine güveni olan biri. |
Dediğiniz gibi..İlk inönüye çıkışı, belki tam olarak hazır değildi, sonra çok kritik bir maçtı.. Dolayısıyla o golleri yemesi gayet normaldi.. Şimdilik kredisi var Korcanın.. Dünkü gollerde aslında Korcanı hiç suçlamıyorum.Onun deneyimsiz biri olduğunu bildikleri halde, O'na yardımcı olmayan futbolcularda buluyorum tüm kabahati.. |
sağlam kumaşı var belli |
Hakan ve Korcan Bu Takımı Sırtlar. |
bencede gayet iyiydi artık Rüştü'ye gerek kalmadı Hakan ve Korcan yeter de artar;) |
Bariz defans hatasıyla yenilen goller.. Korcan'da hiçbir hata bulmuyorum.. Hatalı olmuş olsa bile ilk maçıydı, normal... |
Türkiye`de Saat: 06:29 . |