pascaltekin | 21-12-2009 12:49 | Alıntı: bruschaga´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1142561)
ya beyler yusufu oyuna almasi neden bukadar sasirtti sizi anlamiyorum.ilkyaridaki saha zemini ile ikinci yaridaki saha zemini arasiondaki farki herkes gördü.evet ikyarida gercektende top oynanmayacak kadar berbatti,ama ikinci yari tac kenarlarinin bir bölümü disinda saha tümüyle oynanmaya müsait duruma gelmisti,zaten bunun sahesinde iki üc top yaptikta golleri bulduk.vede skor üstünlügümüzü korumak icin sahanin belirli bölgelerinde top saklayip oyunu sogutacak bir adama ihtiyac vardi buda ya yusuf ya tabatadir,tabatayi ben olsam bende sokmazdim,yusuf dogru bir secimdi,saha top tutmaya müsaaitti ikinci yarida top sürmeyede müsaitti,sakin kimse bunun aksini iddaa etmesin cünkü hersey ortada.tamam ikinciyaridaki saha zemini okadar iyi degildi ama ilkyaridaki zeminle karsilastirildiginda 10kat daha iyidi.enazindan pas attiginda top yerine gidiyordu,ilkyarida 3metre yanindakine bile pas gitmiyordui | guzel abııcım tv belkı ole gozukuyordu ama ıkıncı yarıda zemın berbattıı macı stada ızleyen bırı olarak soyluyorumm yusuf degılde ısmaıl veya tabata oyuna gırse daha etkılı olurduk cunku bunlar hızılı adamlar ısımıze cok yararlı olabılırdı ama yusuf asla tercıh olmamalıydı ayakta duramıyordu....
sayın denızlı oyuncular ınanıyor kusura bakma sen ınanmıyorsunn gıt demıyorum ama kendıne gel besıktasta oldugunu unutMAAAA |