![]() |
Rodrigo Tabata Görev Bekliyor Teknik direktör Denizli'nin, son iki maçtır forma şansı tanımadığı Tabata, kupadaki Manisa karşılaşmasında görev bekliyor. Yedek kalmayı dert etmeyen Brezilyalı, “Benim için yedek kalmak önemli değil. Şans verildiği zaman, sahada elimden geleni yapmak istiyorum. Söylentilere kulaklarımı tıkadım. Beşiktaş’ta kalmak ve şampiyonluk için ter dökmek amacındayım” dedi. |
walla tabata yeteri kadar şans buldu aslında ama hiç doğru işler yapamadı oynadığı zamanlarda kendini gerçkten göstermesi erek yoksa bu takımda bu haliyle mümkün değil kalamaz |
Türkiye Kupası Maçları Yedek Kalan Oyuncular İçin Büyük Şans Kendilerini Göstermeleri İçin Büyük Fırsat |
Beklemekte Haklı , Bari Elimizdeki Adamları Oynatalım da , Oynatmadan Gitti Olmasın |
E bir zahmet..artık oynasın.. |
yedek kalmak sorun değil tabi ki takır takır paralar ödeniyor nasılsa.. |
denizli oynatmaz bu saatden sonra bence onun ilk gozagrisi delgado geliyor |
yönetim saçma, böyle yabancılara ödedikleri paralar saçma.. 8,5 milyon euro veriyorsun ama yedek bırakıyorsun bu ondanda saçma.. ozaman oynatmıcaksın niye transfer ediyorsun ? |
Rahmetli Vedat Okyarin bir lafi vardi: Etmi balikmi anlayamadik derdi. Tabata buyuk takimda neyapar hala soru isareti.Ben cok umutlu degilim.Ama forumdaslarin daha once onlarca sans bulmus,buldugu sanslari kotu kullanmis Delgadoyu kurtarici gibi gormesini ve Tabatayi bir kalemde silmesini anlamiyorum.Tamam 8 milyon etmez,Bjk nin kurtaricisi olamaz v.s. Ama tum bunlar Tabatabin sucu degilki.Bu bir yonetim ve teknik heyet skandali.Eger Denizli onay vermedigi bir transferin yapilmasina izin veriyorsa ya da 8 milyona bir oyuncu aldirip ondan yararlanmiyorsa bu suca ortaktir. |
oynasın bizde izleyelim artık |
Türkiye`de Saat: 21:48 . |